1 lokakuun, 2021 - Golf GameBook

Mitä tapahtui vuoden 2021 Golf GameBook Openissa?

Vuonna 2021 järjestettiin ensimmäinen Golf GameBook Open – kokosimme kiinnostavat faktat tähän.

Golf GameBook lanseerasi vuonna 2021 Golf GameBook Openin – Suomen suurimman digitaalisen golfkiertueen. Nyt onkin hyvä aika katsella vuoden 2021 tuloksia ja samalla suunnata katsetta kohti tulevaa Golf GameBook Openia 2022.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Golf GameBook Open oli aluksi kaikille vieras konsepti, mutta siitä huolimatta osallistujia kertyi huimat 6 831! Osallistuneiden kesken suosio oli korkea, sillä keskiverto osanottaja pelasi 6.1 kierrosta osakilpailujen aikana. Yhteensä 40 parasta kilpailijaa, 10 jokaisesta osakilpailusta (osakilpailuja vuonna 2021 oli neljä), selvitti tiensä Linna Golfissa järjestettyyn finaalitapahtumaan.

Alle kokosimme yhteen vielä muutamia hauskoja numeroita vuoden 2021 Golf GameBook Open -kiertueesta.

Viime vuonna voittaakseen paikan finaaliin osallistujien täytyi pelata todennäköisesti kauden paras tuloksensa osakilpailun aikana. Voittavat tulokset olivat erittäin hurjia! Voittavat tulokset olivat tyypillisesti 46 ja 50 bogeypisteen välillä. Tämä voi äkkiseltään kuulostaa jopa liian korkealta tulokselta monelle, mutta eikö meille kaikille silloin tällöin kauden aikana satu se niin sanottu “hullu” kierros, jolloin kaikki onnistuu ja tuloskortti näyttää villiltä? Kun melkein 7000 golfaria pelaa yli 41 000 kierrosta golfia, näihin kierroksiin sisältyy välttämättä myös näitä upeita kierroksia!

Kommentit on suljettu.