11 heinäkuun, 2022 - Golf GameBook

The Open on täällä!

The Open on täällä! 150. The Open pelataan 30. kerran St. Andrewsin historiallisella The Old Course -kentällä. Me Golf GameBookilla olemme todella ylpeitä yhteistyöstä The Openin kanssa, nyt jo toista vuotta peräkkäin.

Yli 160 vuoden ajan maailman parhaat pelaajat ovat kohdanneet links-golfin armottoman haasteen The Openissa, joka on golfin alkuperäisiä ja kansainvälisiä mestaruuskilpailuja. Nyt, 162 vuotta ja 149 Openia myöhemmin, ”The Home of Golf” isännöi 150. The Openia sen The Old Course -kentällä, joka on todennäköisesti maailman tunnetuin ja arvostetuin golfkenttä.

Viime viikkojen aikana kaikki Golf GameBookin käyttäjät ovat voineet osallistua The 150th Open Point Challenge -haasteeseen sovelluksessamme. Jo toista vuotta peräkkäin The Open ja Golf GameBook tuovat yhteistyössä kaikille golfin pelaajille ja faneille kiinnostavan tavan osallistua ja mahdollisesti päästä paikan päälle The Openiin. Haasteessa ei ole rajoja, ja kaikki pelaajat ympäri maailmaa voivat ottaa siihen osaa – missä ja milloin tahansa. Tämä on loistava esimerkki, kuinka golf-faneja voidaan tavoittaa ja aktivoida maailmanlaajuisesti kiinnostavalla tavalla, hyödyntäen uusinta teknologiaa.

Haasteen tavoitteena on kerätä mahdollisimman monta bogeypistettä ennalta määritellyn ajanjakson aikana. Kierroksia voidaan pelata millä tahansa virallisella golfkentällä ympäri maailmaa, joten me emme ainakaan keksi mitään syytä olla osallistumatta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi onnekas voittaja, joka saa kaksi lippua ensi vuonna Royal Liverpoolissa järjestettävään 151. The Openiin.

Jos sinulla ei vielä ole Golf GameBook -sovellusta, lataa se ILMAISEKSI App Storesta tai Google Playsta.

Käynnissä oleva haaste päättyy sunnuntaina 17. heinäkuuta, mutta älä huoli: uusi haaste on tulossa jo elokuussa. Joten jos sinulla on jo sovelluksemme taskussasi, valmistaudu tulevaan haasteeseen! Ja uusille käyttäjille: Golf GameBook -sovellus on monien muiden asioiden lisäksi digitaalinen tuloskortti, joka hoitaa laskutoimitukset puolestasi ja laskee helposti yhteen kaikki haasteen aikana keräämäsi pisteet. Sinun ei siis enää tarvitse palauttaa paperisia tuloskortteja tai pitää kirjaa kynällä ja paperilla.

Jos sinulla ei vielä ole Golf GameBookia puhelimessasi, hanki se nyt – se ei maksa mitään.

Kommentit on suljettu.