20 heinäkuun, 2022 - Golf GameBook

Koe yritystapahtumat ja turnaukset ennennäkemättömällä tavalla

Jo yli 60 klubia Ruotsissa ja Suomessa on ottanut käyttöönsä Golf GameBook Tournament Managerin, joka on lyhyessä ajassa asettanut uudet standardit ja odotukset golfklubien yritystapahtumille ja turnauksille.

Klubit ja pelaajat rakastavat sitä. Hyvin lyhyessä ajassa Golf GameBookin Tournament Manager on valloittanut Suomen ja Ruotsin golfklubien sekä pelaajien sydämet. Jo yli 60 klubia on valinnut GGB:n Tournament Managerin turnausten ja yritystapahtumien hallintatyökaluksi. Me Golf GameBookilla odotamme tämän määrän moninkertaistuvan vielä ennen vuoden 2022 loppua.

Seuroille GGB Tournament Manager on ylivoimaisesti tehokkain tapa hallinnoida turnauksia, yritystapahtumia tai vaikkapa viikkokilpailuja. Pelaajien ja osallistujien kokemus on luultavasti kuitenkin se merkittävin ero ja suurin etu verrattuna muihin vastaaviin markkinoilla oleviin tuotteisiin. 

Kentällä ollessaan pelaajilla on saatavilla reaaliaikainen tulosseuranta. He voivat myös seurata tilannetta erikoiskilpailuissa, kuten lähimmäksi lippua tai pisin draivi. He voivat ladata, katsella, tykätä ja kommentoida muiden joukkueiden ja pelaajien kuvia ja videoita. Kaikki tämä tapahtuu tietysti Golf GameBook -sovelluksessa, joka heiltä löytyy valmiiksi jo puhelimestaan, tai jos näin ei ole, voi sen ladata ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta.

Turnauksesta tai yritystapahtumasta tulee näin paljon hauskempi, sosiaalisempi ja ikimuistoisempi. Pelaajat muistavat tapahtuman aivan eri tavalla, mikä taas hyödyttää sekä seuroja että turnauksen järjestäjiä/brändejä/yrityksiä. Elämme kokemusvetoisessa taloudessa, ja olemme nähneet, miten innoissaan pelaajat ovat olleet osallistuessaan turnaukseen, jossa on käytetty Tournament Manageria. Olemme olleet jopa todistamassa tilanteita, joissa seuran jäsenet ovat vaatineet omaa kotiklubiansa ottamaan GGB:n Tournament Managerin käyttöön sen jälkeen, kun olivat olleet mukana toisen klubin järjestämässä turnauksessa, jossa se oli jo käytössä. Tämä kertonee aika paljon siitä, miten suuri konkreettinen ero turnauksen osallistujien silmissä asialla on. 

Ennen ei itsellä ollut ehkä aavistustakaan siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Sitä oli kentällä tavallaan ihan omassa kuplassa ryhmänsä tai joukkueensa kanssa. Kierroksen jälkeen tapasi sitten taas muita pelaajia klubitalolla. Samalla alkoi juttelu ja arvailu siitä, miten ylös tai alas sijoittuisi tulostaulukossa. Nyt kaikki tämä on muuttunut ja Golf GameBookin Tournament Manager on todellakin nostanut turnauksen ja tapahtumakokemuksen aivan uudelle tasolle. 

Muutkin kuin klubit ja seurat ovat nähneet GGB:n Tournament Managerin hyödyt ja edistyksellisyyden. Viime vuonna Madridissa, Espanjassa päämajaansa pitävä World Corporate Golf Challenge solmi monivuotisen kumppanuuden Golf GameBookin kanssa parantaakseen WCGC:n ja sen lisenssinhaltijoiden digitaalista ekosysteemiä. Golf GameBook tarjoaa WCGC:n tapahtumille mm. reaaliaikaisen tulosseurannan sekä verkostoitumiselle alustan, jonka kautta WCGC:n tapahtumiin osallistuvat yritykset ympäri maailmaa voivat luonnollisesti ja vaivattomasti pitää yhteyttä läpi vuoden.

Jos haluat tietää lisää Tournament Managerista, ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää! 

Ota yhteyttä: sales@golfgamebook.com

Kommentit on suljettu.