The Open haaste
The Open haaste
9 elokuun, 2022 - Golf GameBook

Toinen The Open -haaste on käynnissä!

Uusi The Open -haaste käynnistyi viime viikolla ja tällä kertaa palkintona on 500 punnan lahjakortti käytettäväksi The Open Online Shopissa!

Mistä on kyse?

Golf GameBook lanseerasi haasteet vuonna 2018 ja sen jälkeen ne ovat saavuttaneet suurta suosiota sekä käyttäjien että yhteistyökumppanien keskuudessa.

GGB:n käyttäjille haasteet tarjoavat mukavan lisämausteen pelaamiseen, oli sitten kyse vaikka griiniosumien, väyläosumien tai bogeypisteiden keräämisestä. Haasteisiin osallistuminen on luonnollisesti ilmaista ja ne ovat käynnissä yleensä muutaman viikon. Tilannetta on hauska seurata reaaliaikaisesti päivittyvästä leaderboardista, josta voi nähdä helposti, miten sijoittuu joko omiin ystäviinsä tai sitten ihan kaikkiin Golf GameBookin käyttäjiin nähden, jotka ovat osallistuneet haasteeseen.

Jokaisessa haasteessa on myös palkinto, joka arvotaan kaikkien haasteeseen osallistuneiden ja sen suorittaneiden kesken. Ymmärrämme hyvin, että olisi kiva tietysti palkita aina se, joka on menestynyt haasteessa parhaiten. Se kuitenkin aiheuttaisi sen, että kierroksia alettaisiin pelata omalta kotisohvalta – varsinkin siinä vaiheessa, kun palkintona on esim. matka ja kaksi lippua ensi vuoden The Openiin. Näin olemme tehneet sen päätöksen, että palkinto tai palkinnot arvotaan aina kaikkien osallistuneiden kesken.

Haasteiden kautta mainoskumppanimme tavoittavat tuhansia uusia potentiaalisia asiakkaita

Golf GameBook -sovelluksella on yli miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailmaa. Golffarit yleensä matkustavat paljon, omistavat useita autoja, ovat hyviä asiakkaita pankeille ja vakuutusyhtiöille, ovat korkean tason tehtävissä tai päätöksentekijöitä jne. Lyhyessä ajassa haasteista on tullut yksi eniten käytetyistä tuotteistamme mainoskumppaneillemme. Eikä suotta. Niiden avulla he pystyvät saavuttamaan tehokkaasti tuhansia uusia potentiaalisia asiakkaita.

Tuotimme hiljattain lähes 17.000 uutta liidiä The Openille edellisen haasteen kautta. Haasteeseen osallistumisen yhteydessä tehdään hyvin selväksi, että haasteen järjestäjällä on oikeus hyödyntää käyttäjän tietoja markkinointitarkoituksiin. Ei siis mitään pienellä präntättyä jossain “terms and conditions” -linkin takana. 

Tuon haasteen jälkeen The Open on voinut lähestyä erilaisilla markkinointiviesteillä suoraan noita 17.000 golffaria, tarjoten heille mahdollisuutta rekisteröityä ilmaiseksi One Clubiin tai erilaisia VIP-paketteja ensi vuoden The Openiin.

Mikäli sinulla on yritys ja olet kiinnostunut tarjoamistamme palveluista, ole rohkeasti yhteydessä sales@golfgamebook.com ja kerromme mielellämme lisää.

Kommentit on suljettu.