2 lokakuun, 2022 - Golf GameBook

Golf GameBook Openin vuoden 2022 mestarit ovat selvillä!

Golf GameBook Openin finaalitapahtuma pidettiin 10.9.2022 Linna Golfin upeissa puitteissa Hämeenlinnassa. Paikalle saapui 29 Golf GameBookilaista, jotka olivat jokainen voittaneet finaalipaikkansa kauden aikana järjestetyistä kolmesta osakilpailuista.

Finaalitapahtumaan ei ihan millä tahansa kierroksella finaalipaikkaa voittanut, sillä “huonoin” tulos jolla finaaliin pääsi, oli 46 bogeypistettä. Kuten viime vuonnakin, finaaliin pääseminen vaati tänä vuonnakin useimmilla pelaajilla käytännössä kauden parhaan golfkierroksen.

Toisin kuin osakilpailussa, finaalissa oli vain yksi sarja kaikille osallistujille. Pelimuoto oli henkilökohtainen pistebogey ja kilpailutulokseen huomioitiin 75% pelaajan pelitasoituksesta. Lisäksi kierroksen aikana pelattiin myös erikoiskilpailuja ja paras scratch tulos palkittiin myös. Tahdomme kiittää kaikkia Golf GameBook Openin kumppaneita, jotka mahdollistivat upean kiertueen ja finaalipäivän!

Finaalipäivän tulokset

Linna golfissa nähtiin kovia tuloksia finaalipäivänä, kuten pystyikin odottamaan näin kovilta finalisteilta! Tulokset löydät tapahtuman kilpailusivustolta täältä. Sivustolta löydät myös valokuvia päivästä.

Tämän vuoden mestaruudesta käytiin erittäin tiukka taistelu aivan viimeisille väylille Miikka Nevalan ja Ville Urpalaisen välillä. Kummatkin kilpailijat pelasivat tuloksen +1 ja lopulta Miikka Nevala pienemmällä tasoituksella voitti mestaruuden! Onnittelut Miikalle Golf GameBook Openin vuoden 2022 mestaruudesta! Toiseksi tuli Ville Urpalainen ja kolmanneksi Ville Riikonen. Parhaan Scratch-tuloksen teki uusi Golf GameBook Openin mestari Miikka Nevala.

Finaalin kolme parasta.

Lisäksi päivän aikana pelattiin usempia erikoiskilpailuja, joiden voittajat alla:

• BMW:n lähimmäs lippua – väylä 3: Veli-Matti Virpi 1,86 metriä
  • Big Green Eggin lähimmäs lippua – väylä 7: Remu Siekkinen 1,48 metriä
  • Golf GameBookin lähimmäs lippua – väylä 13: Risto Koivunen 5,53 metriä
  • Callawayn lähimmäs lippua – väylä 16: Jari Kallio 1,06 metriä
Erikoiskilpailujen voittajat.

Hienon kisapäivän jälkeen päivä päätettiin illallisella ja palkintojenjaolla Linna Golfin hienoissa puitteissa. Kiitokset myös kaikille finalisteille osallistumisesta ja onnea matkaan ensi vuoden Golf GameBook Openiin! ⛳️ 🏆