Golf GameBook Challenges
Golf GameBook Challenges
11 lokakuun, 2022 - Golf GameBook

Golf GameBookin haasteilla lisäarvoa golfklubeille

Mikä neuvoksi, kun golfkauden kiireisimmät kesäkuukaudet alkavat olla jo takana päin? WiseGolf toteutti Golf GameBookin haasteella tehokkaan aktivointikampanjan, jonka hyödyt sen palveluita käyttäville golfklubeille olivat rahanarvoisia. 

WiseGolf Challenge -haaste purettuna

Elo-syyskuun lopulla Golf GameBookissa oli käynnissä WiseGolf Challenge -haaste. Haasteessa tavoitteena oli pelata kolmen viikon aikana vähintään 4 eri WiseGolf-klubilla, joita on Suomessa yhteensä 29. Palkintona haasteessa oli yhteensä neljä greenfee-lahjakorttia (neljän hengen) vapaavalintaiselle WiseGolf-klubille, yksi eniten kenttiä kiertäneelle ja kolme haasteen suorittaneiden kesken arvottuna.

Haaste tavoitti sovelluksen kautta kaiken kaikkiaan 36,120 suomalaista golffaria, joille brändätty haaste oli näkyvillä sovelluksen etusivulla yhteensä kolmen viikon ajan. Haasteeseen osallistui 4,200 pelaajaa, joista hieman vajaa puolet oli jonkin WiseGolf-klubin jäseniä. WiseGolf-kentillä pelattiin haasteen aikana peräti 6,877 kierrosta. Näistä hieman vajaa puolet eli 2,935 kierrosta oli vieraspelaajien pelaamia kierroksia. 

Tuntuvia hyötyjä golfklubeille

Haastetyyppi oli Golf GameBookissa uusi, jota ei vielä ennen tätä kautta ollut. Tyypillisemmin haasteissa on pitänyt kerätä kenttiä, jolloin ne pelaajat, joiden kotiklubilla on useampi kuin yksi 18-reikäinen kenttä, ovat olleet pienessä etulyöntiasemassa. Eri golfklubeilla pelaaminen asetti kaikki haasteeseen osallistuneet lähtötilanteessa tasavertaisempaan asemaan. Toisaalta se aktivoi pelaajia myös pelaamaan vieraskentillä, mikä puolestaan näkyi WiseGolf-klubien vieraspelaajien kierrosmäärissä. 

Haasteen aktivoinnit hyödyttivät WiseGolfin eri klubeja vieraspelaajien osalta yhteensä reilun 88,000 euron edestä, jos green feen hinta olisi ollut keskimäärin 30 euroa. Emme kuitenkaan voi väittää, että pelkästään haaste olisi ollut perusteena vieraspelaajien kentän valintaprosessiin. Haasteen palkinnot ja ajankohta huomioon ottaen voimme kuitenkin olettaa, että sillä on ollut vaikutusta asiaan. Kyseessä on hieno aktivointikampanja, jollaisia toivomme näkevämme tulevaisuudessakin Golf GameBookissa.

Kommentit on suljettu.