Golf GameBookin junioriohjelma 2022
Golf GameBookin junioriohjelma 2022
12 lokakuun, 2022 - Golf GameBook

Golf GameBookin junioriohjelma 2022 paketoituna

Vuosi 2022 tarjosi Golf GameBookin nuorille käyttäjille jo toista vuotta peräkkäin hauskoja haasteita sekä ilmaisen Gold-jäsenyyden koko kaudeksi. Yhteistyössä Sports Car Centerin kanssa toteutettu Golf GameBookin junioriohjelma 2022 oli jatkoa menestyksekkäälle ensimmäiselle kaudelle.

Ohjelman jatkaminen kaudella 2022 seurasi edellisen vuoden menestystarinaa. Tänä vuonna yli 4 900 junioria lunasti ilmaisen Gold-jäsenyytensä. Ohjelman pariin löysi edelliseen vuoteen verrattuna reilu 500 junioria enemmän ja määrä vastaa noin neljäsosaa kaikista suomalaisista juniorigolffareista! Kaiken kaikkiaan Gold-jäsenyyksien valossa kahden edellisen vuoden aikana suomalaista juniorigolfia on tuettu jo yhteensä yli 300 000 eurolla. 

Haasteita vuonna 2022 oli yhteensä neljä. Haasteiden suorittaminen oli tehty junioreille helpoksi, jotta he pääsevät kokemaan onnistumisen riemua. Haasteet perustuvat tilastojen keräämiseen pelikierroksilta ja juniorit keräsivätkin milloin putteja, milloin väyläosumia yms. Palkintoina oli Sports Car Centerin sponsoroimia golfpalloja, jotka arvottiin onnistuneesti haasteen suorittaneiden kesken.

Golf GameBook yhdistää kaiken ikäisiä

Nuoret ovat golfin(kin) tulevaisuus. Siksi onkin tärkeää, että laji tarjoaa uuden sukupolven harrastajille ennen kaikkea hauskoja, sosiaalisia ja ikimuistoisia hetkiä. Jotta lajin pariin saadaan kasvuvoittoisten vuosien jälkeen edelleen uusia harrastajia, sen on oltava myös houkuttelevaa ja helposti lähestyttävää – tässä kaikessa digitaalisuus on ratkaisevassa asemassa.

Tämä ajatus oli myös ajurina, kun Golf GameBookin junioriohjelma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2021. Sovellus tarjoaa luonnollisen alustan diginatiiveille käyttäjille kaikkeen tähän. Golf GameBookin avulla nuoret pelaajat voivat:

  • helposti kerätä ja jakaa muistoja ja hauskoja hetkiä, kun ovat pelaamassa
  • pitää yhteyttä kavereihin ja jopa saada uusia ystäviä
  • kerätä monipuolisesti tilastoja kierroksiltaan ja vertailla niitä kavereiden kanssa
  • järjestää leikkimielisiä kilpailuja golfkavereiden kanssa
  • osallistua mielenkiintoisiin haasteisiin, joista voi voittaa hienoja tuotepalkintoja.

Lisäksi perheet voivat seurata Golf GameBookin kautta, miten peli sujuu ja etenee – tämä voi olla erityisen näppärää, jos olet hakemassa lasta kentältä. 

Onnistuneen toisen vuoden jälkeen toivomme, että junioriohjelman pariin löytää tulevina vuosina yhä enemmän nuoria golffareita!

Kommentit on suljettu.