2022 numeroina
2022 numeroina
18 tammikuun, 2023 - Golf GameBook

Vuosi 2022 numeroina

Vuosi 2022 on vaihtunut uuteen, ja vauhtia menneestä kaudesta ei ainakaan puuttunut! Vuoteen mahtui paljon pelejä, tapahtumia ja hauskoja hetkiä. Lisäksi Golf GameBookin tiimi koki uudistuksia uusien vahvistuksien myötä. Mutta ennen kaikkea te, rakkaat käyttäjämme, teitte kuluneesta vuodesta unohtumattoman!

Kokosimme yhteen, mitä päättynyt vuosi pitikään sisällään.

Vaikka Pohjoismaissa kauden alku viivästyi ankaran talven jälkeen, Golf GameBookilla pelattiin yli 5 miljoonaa kierrosta ympäri maailmaa vuonna 2022. Saimme vuoden aikana noin 340 000 uutta käyttäjää, joiden myötä rekisteröityneitä käyttäjiä on nyt yhteensä jo yli 1,2 miljoonaa. Haluamme toivottaa jokaisen uuden Golf GameBook -heimolaisen lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

Iloksemme olemme saaneet todeta, että Golf GameBookia käytetään ympäri maailmaa vuosi vuodelta yhä enemmän. Sovelluksesta löytyy yli 40 000 kenttää, joista käyttäjiemme pelit kattoivat viime vuonna reilu 50 prosenttia, 21 419 kenttää. Koluttavaa siis riittää! 

Päivitämme kenttädataa jatkuvasti, joten jos sovelluksesta puuttuu joku kenttä tai jonkin kentän tiedot ovat muuttuneet, ilmoitathan siitä meille (support@golfgamebook.com), niin teemme tarvittavat muutokset pikimmiten. 

Mitä jos Golf GameBook olisi ollut pelaaja vuonna 2022?

Jokainen käyttäjämme on erilainen, mutta kaikkia meitä Golf GameBookilaisia yhdistää rakkaus tähän upeaan lajiin. Joillekin golf on satunnaista sunnuntaihuvia, toisille se on elämäntapa. 

Tiesitkö, että Golf GameBookin käyttäjien tasoitus on keskimäärin 17,6? Osuuko lähelle omaasi? Lisäksi käyttäjiemme keskimääräinen tulos on 97 lyöntiä. Tasoitukset tai lyöntimäärät eivät vielä itsessään paljon kerro henkilöstä numeroiden takana. Pelin eri osa-alueet voivat kuitenkin kertoa meille jotain.

Jos Golf GameBook olisi pelaaja, jolla olisi käyttäjiensä keskiarvon mukainen tasoitus, se sijoittuisi tasoitusryhmään 3. Tähän ryhmään kuuluvien pelaajien tasoitus on 11,5–18,4. Vuonna 2022 heillä oli keskimäärin 3–4 griiniosumaa kierroksen aikana. Tällöin par 4:lla he saivat pallon griinille toisella lyönnillä ja par 5:lla toisella tai kolmannella lyönnillä.

Montako väyläosumaa per kierros?
Montako griiniosumaa per kierros?
Montako rangaistuslyöntiä per kierros?
Montako puttia per kierros?
Lyöntitulos on keskimäärin..

18 reiän kierroksella heillä oli keskimäärin 35–36 puttia, eli noin 2 puttia reikää kohti. 7–8 avauslyöntiä päätyi väylälle, ja he saivat 2–3 ylimääräistä lyöntiä rangaistuksista kierrosta kohden.

Mitä luulet, siirtyykö Golf GameBook jonakin vuonna seuraavaan tasoitusryhmään? Jotta näin voisi tapahtua, meidän tulisi nähdä käyttäjiltämme hieman enemmän tarkkuutta lähestymisissä, jotta griinin ympärillä ei kertyisi ylimääräisiä lyöntejä. Lisäksi pelin suunnittelusta voi olla hyötyä: voi olla, että päätyisit vähemmän esteisiin ja pääsisit näin ollen eroon turhista rangaistuslyönneistä. Oletko kokeillut mitata eri etäisyyksiä GPS-ominaisuuksiemme avulla?

Mutta halusitpa sitten kehittää peliäsi tai pitää kentällä hauskaa, viestimme teille kaikille on sama: otetaan kaikki ilo irti tästä uudesta vuodesta!

Kommentit on suljettu.