Verkkokauppa avataan jäsenille
Verkkokauppa avataan jäsenille
20 helmikuun, 2023 - Golf GameBook

Golf GameBookin Gold-verkkokauppa avataan jäsenille

Uusi Golf GameBookin Gold-verkkokauppa avataan muutaman viikon kuluttua. Kauppa on avoinna vain Golf GameBookin Gold-jäsenille.

Olemme kertoneet edellisillä viikoilla, kuinka Golf GameBookin Gold -jäsenyys tulee olemaan kaudella 2023 parempi kuin koskaan. Tulossa on uusia paljon kaivattuja ominaisuuksia, alennuksia ja etuja sekä täysin uusi verkkokauppa, joka on tarkoitettu yksinomaan Gold-jäsenille.

Mistä Gold-verkkokaupassa on kyse?

Uusi verkkokauppa on avoinna vain Gold-jäsenillemme, kuten nimikin sen kertoo. Valikoimasta löytyy luonnollisesti Golf GameBook -tuotteita, mutta myös tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Titleist, Callaway jne. Mitä hintoihin tulee, voimme luvata, että ne tulevat olemaan erittäin houkuttelevia. 

Gold-jäsenemme pääsevät verkkokauppaan helposti Golf GameBook -sovelluksen kautta. Varastomme sijaitsee Turussa, josta lähetykset liikkuvat nopeasti eri puolille Suomea, mutta myös Ruotsiin ja muualle Eurooppaan. Otamme toki tilauksia vastaan kaikkialta maailmasta, mutta silloin toimitusajat ovat luonnollisesti hieman pidemmät.

Lisäarvoa ja rahansäästöä Golf GameBookin Gold-jäsenille

Uuden verkkokaupan ideana on puhtaasti ja yksinkertaisesti tarjota Gold-jäsenillemme entistä enemmän lisäarvoa. Verkkokauppamallimme on hyvin kevyt, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että olemme pyrkineet välttämään turhia kustannuksia. Tämän lisäksi valikoimme erittäin tarkkaan tuotteet, jotka otamme myyntiin ja näin pystymme keskittämään myös ostokset. Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että pystymme tarjoamaan Gold-jäsenillemme parhaat mahdolliset hinnat. Myös maailmalta ja varsinkin Amazonista tuttu ”Flash Sale” tulee varmasti meidän käyttäjille tutuksi nyt pian alkavan kauden aikana. Flash Sale tarkoittaa sitä, että joku tuote on ostettavissa vain seuraavan 24 tunnin aikana merkittävällä alennuksella.

Avajaistarjouksia luvassa Gold-verkkokaupassa

Gold-verkkokauppa avataan maaliskuussa, jolloin tarjolla tulee olemaan mielenkiintoisia avajaistarjouksia. Huhujen mukaan ainakin Titleist Pro V1 ja Callaway Chrome Soft -pallot tulevat myyntiin sellaiseen hintaan, jollaista ei ole ennen nähty. Golf GameBookin omat, suositut tuotteet, kuten reput, lippikset ja pyyhkeet, tulevat saataville myös reiluin alennuksin.

Suosittelemme pysymään kuulolla!

Kommentit on suljettu.