world record
world record
17 lokakuun, 2023 - Golf GameBook

The RGV Tour 2.0: Unelmasta uuteen maailmanennätykseen

Patrick Koenigin uskomaton, 450 golfkentän mittainen matka

Kun vuosi oli vasta alussa, ajatus siitä, että yksi henkilö voisi pelata 450 eri 18-reikäistä golfkenttää vuoden aikana, kuulosti vähintäänkin kaukaa haetulta. Mutta nyt, kun aikaa on jäljellä vielä 2,5 kuukautta, pääsemme todistamaan jotain historiallista.

Patrick Koenig on tehnyt uuden maailmanennätyksen! Ennätyskierros pelattiin 17. lokakuuta 2023 Omni Interlocken Golf Clubilla, Coloradossa.

The RGV Tour 2.0 on matka, jonka aikana Patrick on kiertänyt ympäri Yhdysvaltoja – ja Pohjoismaita – ikonisista golfkentistä tuntemattomampiin helmiin. Mutta tarina ei pääty 450 kenttään.

Patrick Koenigille kyseessä on muutakin kuin henkilökohtainen pyrkimys. Se on osoitus siitä, mitä voidaan saavuttaa päättäväisyydellä, omistautumisella – ja ripauksella hulluutta.

Matka alkaa

Patrick Koenigin matka alkoi yksinkertaisesta ideasta: pelata vähintään 450 eri 18-reikäistä golfkenttää vuoden aikana. Tämä voisi tuntua mahdottomalta suurimmalle osalle ihmisistä, mutta Patrick näki sen mahdollisuutena kokeilla omia rajojaan ja saavuttaa jotain, mikä jäi uupumaan hänen ensimmäiseltä RGV Touriltaan. Golf on hänelle intohimo ja työ, joten hän ei malttanut odottaa, että saisi jälleen pyörät pyörimään. 

Samaan aikaan Golf GameBookin pääkonttorissa Suomessa alkoi levitä sana taitavasta golfvalokuvaajasta, Patrick Koenigistä. Tietäen, että hän oli toteuttanut ensimmäisen RGV Tourin, Golf GameBookin ja Patrickin tiet kohtasivat. Tai no, oikeastaan tarvittiin vain yksi puhelinsoitto ja samanhenkiset ihmiset lyömään päänsä yhteen – ja niin The RGV Tour 2.0 sai alkunsa.

Enemmän kuin maailmanennätys

The RGV Tour 2.0 on muutakin kuin pelkkä maailmanennätys; kyse on yhteisestä intohimosta golfia kohtaan ja yhteisön tukemisesta. 

Rahan kerääminen hyvän asian hyväksi on syvällä RGV Tourin DNA:ssa. Siksi RGV Tour 2.0:n lopussa on tavoitteena luovuttaa 100,000 dollarin shekki The First Tee of Greater Seattle -järjestölle.

The First Tee of Greater Seattle on nuorisojärjestö. Se vaikuttaa myönteisesti nuorten elämään kasvattamalla luonnetta, opettamalla elämänlaatua vahvistavia arvoja ja terveellisiä valintoja golfin avulla. Mitä varhaisemmassa vaiheessa elämää nämä taidot omaksutaan, sitä todennäköisemmin ne kestävät koko elämän.

Lähtölaskenta voittamattomaan ennätykseen

Patrickin matkasta tekee poikkeuksellisen se, että golfyhteisöllä ympäri maailman on mahdollisuus päästä todistamaan sen etenemistä. 

Hänen sosiaalisen median tileistään ja Golf GameBook -sovelluksesta on tullut keskeisiä kanavia, joiden kautta muut golfarit ja kannattajat voivat seurata hänen maailmanennätysyritystään. Golf GameBookissa hänen seuraajansa pysyvät ajan tasalla hänen viimeisimmistä kierroksistaan, voivat katsella upeita kuvia kentiltä ja jopa olla yhteydessä Patrickiin itseensä.

Kun vuosi lähestyy loppuaan, Patrick Koenig on yhä lähempänä kunnianhimoista tavoitettaan eli 500 kenttää. Hänen on pelattava enää 50 kierrosta, jolloin hän on tekemässä historiaa (lähes) voittamattomalla ennätyksellä. Pystyykö hän siihen? Parempi kysymys olisi, aikooko hän lopettaa 500 kenttään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *