15 marraskuun, 2023 - Golf GameBook

Tournament Manager – Golftapahtumat uudelle tasolle

Blogisarja vie meidät Ruotsiin, hieman Tukholman ulkopuolelle, jossa sijaitsee yksi Pohjoismaiden arvostetuimmista golfkentistä. Bro Hof Slott Golf Clubin kentät ovat saaneet tunnustusta monissa kansainvälisissä golfjulkaisuissa. Ja hyvästä syystä.

Haastattelimme hiljattain Bro Hof Slott Golf Clubin tapahtumapäällikkö Elin Janssonia, joka kertoi klubin positiivisista kokemuksista Golf GameBookin Tournament Managerin käytöstä.

Elin Jansson

Nelivuotinen yhteistyö

Bro Hof Slott Golf Club aloitti matkansa Tournament Managerin kanssa vuonna 2020. Neljän viime vuoden aikana he eivät ole ainoastaan omaksuneet ohjelmistoa, vaan ovat myös nähneet huomattavia hyötyjä tapahtumien järjestämisessä, tehokkuudessa ja asiakastyytyväisyydessä. Tänä aikana heidän käyttönsä ja luottamuksensa ohjelmistoon on kasvanut merkittävästi. 

”Kaudella 2023 olemme järjestäneet noin 100 tapahtumaa, ja olemme käyttäneet Tournament Manageria 80 tapahtumassa, joten noin 80 prosenttia tapahtumistamme järjestetään Tournament Managerilla. Se on aika paljon!” Jansson toteaa.

Tehokkuutta teknologian avulla

Yksi merkittävimmistä eduista Tournament Managerin käytössä on sen käyttäjäystävällisyys. Jansson korostaa, että ohjelmisto yksinkertaistaa golftapahtumien järjestämistä ja hallinnointia. Ominaisuudet, kuten reaaliaikainen tuloslaskenta, välittömästi saatavissa olevat tulokset ja lähtölistojen helppo julkaiseminen, ovat osoittautuneet klubille korvaamattomiksi. Hyötyjen vaikuttavuus ulottuu myös heidän B2B-asiakkaisiinsa.

”Säästämme Bro Hof Slott Golf Clubilla paljon aikaa käyttämällä Tournament Manageria, koska se on ennen kaikkea niin helppokäyttöinen! Voimme seurata tuloksia livenä Golf GameBook -sovelluksessa ja saamme toimistolle tulokset nopeasti kierroksen jälkeen”, Jansson toteaa. 

Lisäksi Jansson mainitsee, että ohjelmiston ulkoasu on ammattimainen.

Vahva tuki ja viestintä

Käyttöönottoprosessi on sujunut saumattomasti Bro Hof Slott Golf Clubilla. Heidän mielestään myös asiakastuki on ollut nopeaa ja tehokasta.

”Kun meillä on ollut kysymyksiä tai haasteita, olemme aina saaneet apua nopeasti Golf GameBookilta”, Jansson sanoo ja kiittää Golf GameBookin asiakaspalvelutiimiä.

📸: Patrick Koenig

Suurien tapahtumien hallinta käy vaivattomasti

Bro Hof Slott Golf Club on hallinnoinut onnistuneesti yli 150 osallistujan tapahtumia Tournament Managerin avulla. Ohjelmiston joustavuus ja skaalautuvuus ovat mahdollistaneet näin suurten tapahtumien tehokkaan järjestämisen. 

”Se on toiminut erittäin hyvin, jopa yli 150 pelaajan tapahtumissa. Ja näitä tapahtumia emme itse asiassa olisi voineet järjestää GIT:llä, koska GIT:llä järjestetyssä pelissä ei voi olla näin monta pelaajaa. Tämä on yksi Tournament Managerin merkittävimmistä eduista”, Jansson toteaa.

Hyödyt liiketoiminnalle

Liiketoiminnan näkökulmasta Tournament Manager on tuonut lisäarvoa Bro Hof Slott Golf Clubin tapahtumiin. He ovat integroineet Golf GameBookin tulostenlaskennan yritystapahtumiinsa, mikä tekee siitä hyödyllisen lisän heidän asiakkailleen. Golf GameBookin avulla pelaajat voivat paitsi syöttää tulokset myös jakaa kuvia kierrokselta, jotka voidaan sitten ladata kilpailusivulle muutamalla klikkauksella.

”Täällä Bro Hofissa haluamme, että kaikki käyttävät Golf GameBookia paperisten tuloskorttien sijaan. Lisäksi on niin kätevää ladata kuvia pelin fiidille Golf GameBookissa ja jälkeenpäin nähdä ne kilpailusivulla. Kaikki tämä sisältyy hintaan, kun yritys ostaa kilpailun meiltä”, Jansson mainitsee.

Bro Hof Slott Golf Club hoitaa yritystapahtumien tapahtumahallinnan palveluna. Järjestäjien on kuitenkin myös mahdollista antaa tietyille asiakkaille käyttöoikeudet Tournament Managerilla luotuun tapahtumaan. Näin myös he voivat tarvittaessa tehdä kilpailuun tarvittavia säätöjä ja muutoksia. Tämä tekee tapahtumien hallinnasta entistäkin joustavampaa ja tehokkaampaa.

”Ehkä ensi vuonna kokeilemme sitä jossakin tapahtumassamme”, Jansson sanoo.

📸: Golf GameBook

Käyttäjien vastaanotto ja palaute

Pelaajat ovat ottaneet Golf GameBook -sovelluksen erittäin hyvin käyttöön Bro Hof Slott Golf Clubilla. Aluksi jotkut jäsenet epäröivät siirtyä perinteisistä tuloskorteista digitaaliseen tulostensyöttöön. Mutta, kuten Jansson toteaa, ”kaikki ovat nykyään niin tottuneita käyttämään mobiilisovelluksia”, ja digitaalisesta tulostensyötöstä on tullut normi. Jopa vanhemmatkin jäsenet ovat ottaneet teknologian käyttöön.

”Kaikki jäsenemme osaavat nykyään käyttää sovellusta. Luulen, että aluksi oli kyse tottumisesta digitaalisuuteen, pikemminkin mentaliteettiasia, mutta nyt siitä on tullut aivan normaalia”, Jansson toteaa.

Asiakkailta ja pelaajilta saatu palaute on ollut valtaisan positiivista. Jansson mainitsee esimerkkejä AIK Golfin kaltaisista tapahtumista, joissa osallistujat olivat vaikuttuneita sovelluksen sujuvuudesta ja tehokkuudesta. Erityisesti reaaliaikainen tulostaulukko sai kiitosta.

”Tapahtuman isännät (asiakkaamme) tiesivät, missä kaikki pelaajat olivat kilpailun aikana, jolloin he saattoivat vierailla tietyillä rei’illä kilpailun aikana golfautoilla. He olivat myös tyytyväisiä, kun he saivat tulokset nopeasti, suoraan kilpailun aikana”, Jansson lisää.

Reikäpelikaavio

Kauden kohokohdat

Bro Hof Slott Golf Clubin kausi 2023 oli täynnä ikimuistoisia tapahtumia. He järjestivät onnistuneita tapahtumia, kuten BMW Nordicin ja Golf GameBook Openin finaalit, jotka molemmat toivat esiin Tournament Managerin kykyjä. Jansson mainitsee myös, että he käyttivät Tournament Manageria Match KM:ssä ja Eclectic Tourissa, jotka he järjestivät kentillään kauden aikana, mikä paransi jäsenten kokemuksia entisestään.

”Kaikki on Golf GameBookissa, joten voimme myös lähettää tulostaulukot jäsenille, ja kaikki voivat seurata tilannetta reaaliajassa”, Jansson toteaa.

Menestyksekkään kauden 2023 jälkeen Bro Hof Slott Golf Club odottaa innolla tulevia tapahtumia Golf GameBookin ja Tournament Managerin parissa.

Oletko kiinnostunut käyttämään Tournament Manageria golfklubillasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *