Tournament Manager
Tournament Manager
19 joulukuun, 2023 - Golf GameBook

Tournament Manager – Tulosten syötön helppous ja varmuus viehättävät

Tässä blogisarjan osassa tutustumme yhteen Suomen golfklubien kruununjalokivistä, Hämeenlinnassa sijaitsevaan Linna Golfiin. Hohdokas tapahtumakesä Vanajanlinnan upeissa maisemissa on takana päin, joten haastattelimme Linna Golfin palvelupäällikkö Carita Helmistä, joka jakoi kokemuksiaan Golf GameBookin Tournament Managerista.

Carita Helminen

Päivittäistä tapahtumien hallintaa Tournament Managerilla

Linna Golf oli ensimmäinen golfklubi Suomessa, joka otti Tournament Managerin käyttöön ja on käyttänyt sitä helmikuusta 2020 lähtien. He järjestävät noin 120 kilpailua vuodessa, joissa kaikissa on Tournament Manager käytössä. 

“Aikaisemmin meillä on ollut käytössä muita tulostensyöttöjärjestelmiä (mm. Golfbox ja Nexgolf), mutta nykyään Linna Golfissa ei käytetä enää muita palveluita kuin Tournament Manageria. Se on ollut meidän mielestämme paras ja varmin valinta,” Helminen kertoo.

Linna Golfissa on pyritty luopumaan paperisista tuloskorteista ja siirtymään enenevissä määrin kokonaan Golf GameBookin käyttöön kaikissa kilpailuissa ja tapahtumissa. Suurimmat Tournament Managerilla järjestetyt tapahtumat ovat olleet noin sadan hengen tapahtumia. 

“Ihan alkuvaiheessa meillä oli jopa iPadit käytössä jokaiselle ryhmälle, jotta he saivat tulokset syötettyä. Tuolloin järjestimme myös Golf GameBook -ohjeistusinfon ennen kuin pelaajat lähtivät kentälle. Nykyään puhelimet ja mobiilisovellukset ovat kuitenkin jo niin yleisiä, että kaikki ovat valmiina syöttämään tuloksia Golf GameBookilla. Paperiset tuloskortit ovat tosi työläitä, eikä siinä pysty seuraamaan kilpailun aikana kokonaistilannetta lainkaan.”

“Toiveet on otettu huomioon”

Helminen korostaa, että Tournament Managerin käyttäminen on helppoa ja intuitiivista. 

“Vaikka meillä on ollut jonkin verran caddiemasterilla vaihtuvuutta, he ovat silti oppineet käyttämään järjestelmää tosi helposti ja nopeasti. Kilpailun luominen on erittäin simppeliä. Sen lisäksi pelaajien syöttäminen ja ryhmien muodostaminen on todella loogista – ja muutoksia pystyy tekemään helposti. Tournament Manager on myös kehittynyt tässä vuosien varrella todella paljon.”

Tournament Manageria on kehitetty paljon asiakkailta saadun palautteen pohjalta. Linna Golfissa palvelua on käytetty paljon jo useamman vuoden ajan, joten palautettakin on luonnollisesti annettu sen edestä. Helminen on oppinut myös, että se, minkä on ajatellut olevan helposti ja nopeasti koodattavissa, onkin todella monimutkaista.

📸: Linna Golf

“Vuosien varrella, Tournament Manageriin on tullut paljon hyviä muutoksia, oikeaan suuntaan. Juuri sellaisia, mitä on toivottu. Esimerkiksi,’hei tällainen toiminto nopeuttaisi meidän tulosten ottamista tosi paljon, onnistuisiko sellaisen kehittäminen järjestelmään’. Jos nyt kysyisit, että mitä uutta toivoisin järjestelmän käyttäjänä, niin toiveita on enää tosi vähän. Jossain vaiheessa niitä oli huomattavasti enemmän. Pisteet siitä!” Helminen kiittelee.

“Apua, mitä mä nyt teen?”

Keväällä Golf GameBookin ilmaisversion käyttöä rajoitettiin, mikä herätti aluksi paljonkin kysymyksiä pelaajilta Tournament Managerilla järjestettäviin kilpailuihin liittyen. Huoli pelaajien tulosten syöttämisestä oli kuitenkin otettu huomioon jo tätä muutosta tehtäessä.

“Moni pelaaja harmitteli meille, ettei voi syöttää kilpailuissa tuloksia, koska heillä ei ollut maksullista Gold-jäsenyyttä. Monelle onkin ollut positiivinen yllätys, että Tournament Managerilla tehdyissä peleissä ei ole rajoituksia vaan tulosten syöttäminen toimii kaikilla yhdenvertaisesti. Näille pelaajille on voinut kertoa, että tänään heillä on Gold-ominaisuudet käytössä, joten he voivat syöttää vaikka kaikkien tulokset,” Helminen kertoo.

Helminen on kokenut, että vuosien varrella Tournament Manageriin liittyviin kysymyksiin ja ongelmiin on aina saanut hyvin apua ja vastauksia. Tänä vuonna järjestelmä on kuitenkin toiminut moitteettomasti.

“Mulla on alusta asti ollut sellainen fiilis, että kun on jotain kysymyksiä tai joku kiireellinen tilanne, niin kaikkeen löytyy ratkaisu. Tänä vuonna ei kuitenkaan ole tarvinnut kertaakaan ottaa asiakaspalveluun yhteyttä, koska Tournament Manager on toiminut todella mutkattomasti. Sehän on aika positiivista, eikö?” Helminen hymähtää.

📸: Linna Golf

Systemaattisia ja järkeviä yritystapahtumia Tournament Managerilla

Tournament Manager on helpottanut Linna Golfin B2B-tapahtumia. Tapahtumista saa luotua johdonmukaisia kokonaisuuksia, jotka näyttäytyvät järjestävän yrityksen asiakkaille laadukkaina. 

“Aika monessa yritystapahtumassa peliryhmät muodostuvat järjestävän firman työntekijästä ja heidän kutsuvieraanaan olevista asiakkaista. Tournament Managerilla luodut tapahtumat toimivat täydellisesti, kun jokaisen ryhmän isäntä voi toimia Golf GameBook -vastaavana ja hoitaa tulosten syöttämisen,” kertoo Helminen.

Tournament Managerilla luoduissa tapahtumissa ilmoittautumiset voi hoitaa täysin räätälöitävän kilpailusivun kautta. Linna Golf on hyödyntänyt tätä ominaisuutta B2B-tapahtumissaan.

“Kun tapahtuman ilmoittautuminen on Tournament Managerin kautta, on mahtavaa tehdä kilpailusivusta juuri heidän näköisensä – logoa ja väriskaalaa myöten. Esimerkiksi BMW:n kutsukilpailussa sivut olivat täysin heidän mukaan brändätyt, mikä oli aivan mahtavaa!”

Oletko kiinnostunut käyttämään Tournament Manageria golfklubillasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *