december 21, 2018 - Golf GameBook

Hur statistik kan göra dig till en bättre spelare

Vi hoppas att du har njutit av rundorna med Golf GameBook under 2018 års golfsäsong. Under 2019 vill vi ta golfupplevelsen till nästa nivå och vårt tekniska team arbetar hårt för att ta fram nya funktioner.

Vi har analyserat vår databas och tagit fram lite statistik åt dig, så att du kan förbättra ditt spel. Till denna artikel har vi samlat snittvärden från den viktigaste statistiken för varje handikappgrupp. Utan att vänta längre kan du nu lugnt luta dig tillbaka och jämföra vilka delar av ditt spel som behöver justeras för att du ska bli en ännu bättre spelare.

 

 

För att få ut det mesta av dessa spännande genomsnitt rekommenderar vi att du öppnar en egen statistikvy i applikationen. Om du inte redan har använt statistik i Golf GameBook är det verkligen något att testa i år.

 

Vi rekommenderar att du jämför skillnaderna mellan din egen statistik och genomsnittsvärdena i både din befintliga handikappgrupp och angränsande grupper. Det kan hjälpa dig att förbättra spelet och hålla dig uppdaterad om hur du utvecklas under kommande säsong.

 

Som du kan se märks den största skillnaden när det gäller träffprocent på green. Även antal puttar som krävs per hål och rundor har fångat vår uppmärksamhet. Du behöver självklart ta hänsyn till att även om procenttalen för träffar på fairway är relativt lika i alla handikappgrupper, kan det finnas betydande skillnader i utslagslängd. Detta har stor effekt för hur många procent som träffar green.

 

 

Även om du inte har som mål att bli en bättre golfare och koncentrera dig på golftekniken nu under lågsäsongen, kan denna statistik ändå hjälpa dig att minska antalet slag på scorekortet tack vare ökat fokus på spelstrategi. Fler träffar på green och färre puttar kommer garanterat att ta ditt spel till helt nya nivåer.

Vi hoppas att du är redo att bli en bättre spelare. Kom igång direkt och dela din statistik till och med med PGA-proffsen!

Vi önskar dig ett framgångsrikt golfår!

Team Golf GameBook

Ett svar till “Hur statistik kan göra dig till en bättre spelare”

  1. J C Lassen skriver:

    Skulle uppskatta att få instruktioner om hur man går tillväga för att använda appen. Har laddat ner den och kommit så långt att jag skulle skriva in antal slag på hålet men hur gör jag då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *