januari 7, 2020 - Golf GameBook

Årssammanfattning 2019

Kära Golf GameBook-användare,

Det har blivit dags att summera ett fantastiskt golf år. För Golf GameBook har det varit ett år av tillväxt, förnyelse och en hel del nya funktioner.

Under de senaste åren har vi byggt om hela appen. Den är snabbare, sparar mer av ditt batteri och är överlag mycket bättre än tidigare. Ni har varit nöjda med utvecklingen och båda våra betyg (Google och iOS) har ökat rejält. Nu har vi en bra bas att bygga vidare på och nästa år kommer bli ett år av innovation!

Här är en del av det vi introducerade under 2019 och lite försmak av vad vi bygger på just nu och som kommer lanseras under de kommande månaderna!

Integration med MinGolf Bokning och möjlighet att spela handicapronder

I våras lanserade vi möjligheten att spela handicaprond med Golf GameBook i Sverige. Detta gjordes tillsammans med Golfförbundet och genom en integration med MinGolf Bokning. Under de rundor som spelades som hcp-rond i Sverige så sjönk det handicapen med totalt 4 336 enheter. Vi hoppas på ännu fler hcp-ronder och fler sänkningar med det nya världshandicapsystemet som träder i kraft 2020!


Hålstatistik

Vi vill hjälpa våra användare att förbättra sitt spel och hålstatistik kan vara ett bra hjälpmedel. Med den här funktionen kan du se vilka hål du presterat bra på och vilka som brukar förstöra din runda. Kanske är det läge att spela vissa hål mer konservativt? Det här är en av de mest populära funktionerna bland våra guldmedlemmar.

Hålanteckningar

Hålanteckningar är också en guldfunktion och en del utav hålstatistiken. Här kan du göra noteringar på varje hål. Det kan vara allt ifrån vart du absolut inte får missa, till tips för dig själv att komma ihåg till nästa rond. Kolla in dina tips under nästa runda och spela bättre!


Guldutmaningar

Ett nytt tillskott är våra nya guldutmaningar som endast är tillgängliga för våra guldmedlemmar. Den första guldutmaningen gjordes för våra finska guldmedlemmar i samarbete med Mikko Ilonen. Tre lyckliga vinnare fick spela en runda med Mikko på Linna Golf.  Spelformatet var skins game och det var inte Mikko som stod som vinnare när dagen var slut!Under 2020 kommer vi arrangera guldutmaningar för våra svenska guldmedlemmar med grymma priser, så håll utkik!

Banrecensioner

Oavsett om du bokar en restaurang för middag, ett hotell att bo på eller golfbana att spela –  så vill du veta vad besökare innan har tyckt om stället. Därför har vi börjat ställa frågor om hur du betygsätter banan och faciliteterna efter varje runda. Så nu är det enkelt, när du planerar nästa runda, se aktuell banstatus för en specifik bana.


Enklare att lägga till grupper och ge mervärde för guldmedlemmar

I november lanserade vi en ny game setup. Det gjorde det enklare och snabbare att starta en runda på banan. Samtidigt förbättrade vi det visuella utseendet. 

Vi gjorde också förbättringar för att välja spelare och lägga till grupper. Nu kan du lägga till flera spelare åt gången och enkelt flytta spelare mellan grupper genom “drag & drop”. 

Framöver är det bara våra guldmedlemmar som kan lägga till mer än en grupp till ett spel. Det räcker med att den som sätter upp spelet har aktivt guldmedlemskap.


Ny ledartavla för utmaningarna – Tävla mot kompisgänget

Utöver den totala ledartavlan finns det nu också en separat ledartavla för dina vänner. Följ den nya ledartavlan och se hur du ligger till mot dina golfvänner.


Vad är på gång de närmsta månaderna!

 

8 svar till “Årssammanfattning 2019”

 1. Raymond Schneider skriver:

  Hej. Jättebra, men många ligor efterfrågar att kunna spara liga resultat accumulerat under säsongen så man får en leaderbord att följa under säsongen.
  Fint om det kunde lösas.

  • Golf GameBook skriver:

   Tack för bra feedback Raymond 🙂 Det är på gång och kommer först bli tillgängligt via vår nya Tournament Manager som vi börjar med att erbjuda klubbarna nu. Förhoppningsvis kommer det också läggas till som en guldfunktion senare i år för våra ”vanliga” användare. Det är nog något som alla golfgäng skulle tycka vara kul och framför allt skönt att slippa dessa Excelfiler.

 2. Daniel skriver:

  Göra handicapronder för flera i bollen och inte bara den som för scorekortet vore trevligt. Annars en fantastisk app kör på bara och utveckla vidare.

  • Golf GameBook skriver:

   Hej och tack för feedback Daniel. Vi arbetar vidare med handicapkopplingen och möjligheten att regga hcp för flera i bollen är på gång.

 3. Magnus skriver:

  Hur/var sätter man upp ledartavlan med ackumulerade poäng med sina vänner?
  Är guldmedlem men hittar inte var i appen. Eller det kanske görs på nätsidan?

 4. Magnus Dulke skriver:

  Det här med separat ledartavla för ens vänner. Var sätter man upp det? i appen? på websidan? hittar det inte någonstans.

  • Golf GameBook skriver:

   Hej Magnus, tack för dina frågor. De ledartavlorna du nu kan se är dels en för utmaningens totala ställning och en där du enbart ser dina vänner. Dvs du får en specifik ledartavla för dina vänner som har valt att gå med i tävlingen.
   Du hittar ledartavlorna under “detaljer” i respektive utmaning. 🙂

 5. Fredrik Pramlid skriver:

  Ni får gärna fixa så kopplingen mellan Gamebook och Min Golf går att aktivera på Android. Provat flera telefoner utan positivt resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *