Patrick Koenig
Patrick Koenig
24 lokakuun, 2023 - Golf GameBook

Viheriöllä maailmanennätysmies Patrick Koenigin kanssa

Haastattelimme Patrick Koenigiä, joka teki hiljattain uuden maailmanennätyksen pelatessaan eniten 18-reikäisiä golfkenttiä yhden vuoden aikana. Hän kertoi ajatuksistaan Omni Interlockenin 18. viheriöllä heti sen jälkeen, kun hän oli upottanut viimeisen putin maailmanennätyksen saavuttamiseksi. Samalla hän kiitti kaikkia, jotka tekivät tämän saavutuksen mahdolliseksi. Lue lisää hänen jännittävästä matkastaan ja The RGV Tour 2.0:n tulevaisuuden suunnitelmista.

PATRICK KOENIG, MILTÄ SINUSTA NYT TUNTUU?

Olo on aivan uskomaton. Tämä oli ainutlaatuinen kokemus! Vesi-ilmapallot pitivät minut liikkeellä. Se oli todella hauska lopetus kierrokselle; pidimme vain hauskaa. Siitä koko kiertueessa on kyse. Se on epätavallista.

TAKANA ON PITKÄ MATKA. OLIKO SINULLA EPÄILYJÄ MATKAN VARRELLA?

Olin niin päättäväinen, etten tainnut oikeastaan epäillä. Kun oli vain tehnyt päätöksen, että tämä tehdään, niin mikään ei voinut estää meitä. Se oli vain tehtävä. Uskon, että useimmilla ihmisillä on tällainen kyky. Minulle se on asia, johon suhtaudun erittäin intohimoisesti. Tämä oli jotain mitä olin halunnut todella kauan, ja kaikki meni minun kannaltani hyvin. Ei ollut edes vaihtoehto, ettei tämä olisi toteutunut.

Joten nyt kun tämä on tehty, niin onhan se aika siistiä. On selvää, että matkan varrella olisi voinut tapahtua vaikka mitä, jonka vuoksi emme olisi onnistuneet. Mutta tässä me nyt olemme, seisomme greenillä, ja olen uusi maailmanennätyksen haltija. Minulla on nyt maailmanennätys ”eniten 18-reikäisiä golfkenttiä pelattu yhden vuoden aikana”. Luulen, että palloni on yhä viimeisen väylän reiässä.

THE RGV TOUR 2.0 EI TAIDA LOPPUA TÄHÄN, EIHÄN?

Ei. 

MITÄ AIOT SEURAAVAKSI?

No, golfata huomenna, tietenkin! Huomenna tehdään taas uusi maailmanennätys. Toivottavasti minua ei heitetä taas vesi-ilmapalloilla, vaikka se olikin aika hauskaa.

Sitten lähdemme Utahiin. Menemme myös Vegasiin, Kaliforniaan ja Arizonaan… Meillä on kaksi kuukautta aikaa kasvattaa etumatkaamme! Sanon meidän etumatkaamme, koska tämää koskee kaikkia. Kaikki, jotka olivat mukana kiertueella, tekivät tästä meidän yhteisen ennätyksemme. Ei vain minun. On totta, että olin mukana jokaisella kierroksella, mutta tässä on kyse ihmisistä. Tiedätte kyllä itse, keitä tarkoitan; kaikkia teitä, jotka pelasitte kanssani! Sain niin paljon tekstiviestejä ihmisiltä, jotka pelasivat kanssani ja pitivät sitä maailman siisteimpänä juttuna ja lahjoittivat First Tee -järjestölle. Se on mahtava tunne!

ENTÄ MITEN AIOT JUHLIA?

Luultavasti kakulla! Juhlin Breakfast Balls 450 QZ -paidassa. Siitä tulee seuraavien kahden kuukauden virallinen paita. Lykkyä tykö, että saatte sen pois päältäni. Mutta luultavasti kakkua ja illallista myöhemmin.

HALUATKO LÄHETTÄÄ JOTAIN TERVEISIÄ GOLF GAMEBOOKIN TIIMILLE?

Te olette parhaita! Te teitte tämän mahdolliseksi! Joka päivä, eläen siinä sovelluksessa, me olimme tavallaan yhteydessä toisiimme siitä (etäisyydestä) huolimatta. Tämä on teille. Seurasitte kaukaa, olitte tukena ja teitte tästä erityisen hienoa. Arvostan kaikkia ponnistelujanne. En malta odottaa, että näen teidät ja pääsen juhlimaan kanssanne. Tämä oli siistiä!

Lue lisää RGV Tour 2.0:sta Patrickin nettisivuilta tai täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *