augusti 8, 2023 - Golf GameBook

#GGB Ambassadör Johanna

Johanna Johnson är Golf GameBooks Ambassadör i Sverige. Kanske har du sett hennes Instagram profil: @johannajohnsongolf 😍 Hon är en fantastisk golfspelare och har många fina videor på sin Youtube-kanal också. Hon är en riktig golf-influencer.

Berätta lite om dig själv. Hur blev du en golfspelare? 

Jag började spela golf när jag var 5-6 år gammal och min första klubba var en limegul järn 5a. Mina främsta hobbys som barn var såklart att spela golf och faktiskt handboll vilket var de sporterna som jag prioriterade allra högst och som jag satsade mest på.

Mitt drömjobb var faktiskt att bli VD för IKEA vilket kanske var rätt ovanligt som 8 åring 😂 Men VD blev jag helt klart!

Du är ju Ambassadör för Golf GameBook. Hur upptäckte du #GGB? 

Jag kom i kontakt med Golf GameBook förra året, när jag precis hade kommit tillbaka till golfen efter 10 år ifrån. När jag var 15 valde jag att satsa helt på handbollen och la golfskorna på hyllan. Men våren 2022 var jag tillbaka och blev helt fast. Några vänner hade appen och jag fastnade direkt. Jag älskade det faktum att man kunde skriva sin score i appen, man kan se sina poäng direkt och kan tävla enkelt utan att behöva tänka själv! 

Revolutionerande app enligt mig! 📲

Det gjorde definitivt golfen roligare precis där i början när själva spelet inte gick super. Min favoritfunktion är definitivt att man kan se exakt hur långt det är till olika hinder på banan med hjälp av GPS-kartan. Jag hade absolut inte kunnat spela så smart som jag gör nu om det inte vore för Golf GameBook och denna premiumfunktion.

När du inte spelar golf, vad gör du då?

Jag jobbar ju vanligtvis som en influencer med fokus på smink, kläder och livsstil – så det tar upp mycket av min tid. I övrigt älskar jag att vara på gymmet och träna crossfit.

Vem är din största inspiration inom golfen? 

Jag inspireras såååå mycket av Linn Grant givetvis som har dominerat den svenska damgolfen på det senaste. Hon har en sving som är bättre än någon annans och verkar vara i en otrolig form just nu.

Drömmen är att få med henne i en av mina Youtube-videor.

Följ Johanna på #GGB appen 💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *