3 toukokuun, 2023 - Golf GameBook

Uudistukset Golf GameBookissa kaudella 2023

Viimein golfkausi on täällä ja monet teistä ovat huomanneet muutoksia sovelluksessa. Helpottaaksemme asiakaspalvelumme urakkaa, seuraavassa nostamme esiin muutamia tärkeimpiä ja eniten kysyttyjä asioita: 

Ryöstö! Huijausta! Rahastusta!

Siinä muutamia yleisiä kommentteja, joita olemme saaneet. Kyllä, moni tuttu ominaisuus sovelluksessamme on muuttunut maksulliseksi. GameBook Oy työllistää pelkästään Suomessa yli 30 henkilöä ja tämän lisäksi vielä muutamia henkilöitä ulkomailla. Iso osa suomalaisista työntekijöistämme on ohjelmistokehittäjiä ja muita IT-alan huippuosaajia. Tämän kuultuaan moni on ihmetellyt, miten olemme pystyneet tarjoamaan sovellusta ilmaiseksi kaikki nämä vuodet. Tämä onkin erittäin hyvä kysymys.

Lisäksi valtaosa on myös todennut, että Gold-jäsenyyden kuukausimaksu (3,33€ / kk), joka on yhtä kahvikuppia tai rangepolettia vähemmän, on ihan kohtuullinen hinta markkinoiden parhaasta tuotteesta, joka on vielä kaiken kukkuraksi kotimainen.

Sovellusta pystyy käyttämään ilmaiseksi

Kyllä, Golf GameBookia pystyy edelleen käyttämään ilmaiseksi. Tasoitusosion pystyy aktivoimaan ja se päivittyy ihan samalla tavalla sovellukseen kuin aikaisemmin, mutta tasoituskierroksia ei voi enää lähettää tasoituslaskentaan ilman maksua. Gold-jäsenten luomiin peleihin voi liittyä mukaan tavalliseen tapaamaan. Myös Tournament Managerilla tehtyihin peleihin voi liittyä mukaan aivan kuten ennenkin. Kaikki sovelluksen sosiaaliset toiminnot ja paljon, paljon muuta on käytettävissä ilmaiseksi.

Kahden viikon ilmainen Gold-kokeilu ilman sitoutumista

Jokainen käyttäjä voi kytkeä sovelluksen etusivulta päälle Gold-jäsenyyden kahdeksi viikoksi ilmaiseksi. Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden kokea, millainen sovelluksen paras mahdollinen käyttökokemus on ennen kuin tekee päätöksen, onko tuotteemme aiemmin mainitsemamme kahvikupin arvoinen.

Suosittelemme tutustumaan myös Gold-jäsenien käytössä oleviin jäsenetuihin. Niillä voi säästää kauden aikana satoja euroja, erityisesti, jos on kiinnostunut pelaamaan myös muillakin kuin omalla, rakkaalla kotikentällä.

Tutustu Gold-jäsenetuihin tästä.

Päivitämme listaa kauden mittaan. Listalle on lähiaikoina tulossa uusia etuja muun muassa yli 20 eri klubilta jo pelkästään Suomessa. Olemme sopineet, että he lähtevät mukaan ja tarjoavat tällä kaudella Gold-jäsenillemme mielenkiintoisia etuja ja tarjouksia. 

Ilmainen Gold-jäsenyys kaikille junioreille 

Tänäkin vuonna kaikki suomalaiset juniorigolfarit saavat ilmaiseksi Gold-ominaisuudet käyttöönsä. Gold-jäsenyys aktivoituu aktivoimalla vain tasoitusosion. Ruotsissa meillä on vastaava junioriohjelma toteutettu yhteistyössä Ruotsin golfliiton kanssa, mutta Suomessa tarjoamme tämän 100-prosenttisesti itse.

Joku voisi sanoa, että Golf GameBook tekee edelleen melko suuren investoinnin kotimaisen golfin hyväksi. Asia herättää kuitenkin paljon mielipiteitä myös vastaan, joten ei siitä sen enempää.

Tasoituskierros kytketään päälle uudesta paikasta

Nykyään tasoituskierros kytketään päälle samaisessa näkymässä, jossa syötät jokaisen reiän tuloksen. Halusimme tuoda kytkimen mahdollisimman näkyvälle paikalle ja tehdä myös selvemmäksi, että jokaisen pelaajan on itse kytkettävä oma tasoituskierros päälle. Tämä määritelmä tulee suoraan WHS-järjestelmän säännöistä, johon liittyy myös tietosuoja-asiat. 

Tilastot ja yksityiskohtaisempi tuloskortti 

Sen verran paljon muutoksia on tehty lyhyessä ajassa, että välillä sattuu pieniä kömmähdyksiä. Moni teistä huomasikin, että yksityiskohtaisempi tuloskortti, joka löytyi ennen “Yksityiskohdat”-painikkeen takaa, oli kadonnut. Mutta ei huolta. Tuomme sen takaisin 10.2.1-julkaisussa ja se löytyy jatkossa tuloskortin tilastopainikkeen takaa. Muista päivittää sovellus uusimpaan versioon! 

Tykkäykset ja yksityisviestit

Uskomme vahvasti sosiaalisuuteen ja siihen, että golf on hauskempaa yhdessä – oltiin sitten fyysisesti samassa paikassa tai ei. Koimme, että toisten huomioiminen sovelluksessa oli ennen liian vaikeaa. Nyt siihen on tullut muutos. Nyt voit kertoa kaverille helposti olevasi hengessä mukana, kun käyt antamassa pelille tykkäyksen tuloskortin kautta.

Aina kaikki kommentit eivät myöskään ole kaikkien silmille tarkoitettuja. Kaverille kuittailu tai kannustaminen onnistuu yhtä helposti yksityisviestillä, jonka pääset lähettämään myös suoraan tuloskorttinäkymästä.

Helpompi pelin luonti 

Talven aikana olemme tehneet paljon töitä sen eteen, että pelin luominen olisi helpompaa, riippumatta siitä, onko pelissä 2, 4 tai 40 pelaajaa. Mielestämme olemme siinä hienosti onnistuneet ja teiltä käyttäjiltä on myös tullut tästä paljon kiitosta. Edellisten kierrosten pelikaverit löytyvät nopeasti listan kärjestä, pelaajien vaihtaminen eri ryhmiin onnistuu vaivatta ja voit asettaa oletukseksi suosikkipelimuotosi. Nämä ovat vain muutamia mainitsemisen arvoisia asioita.

Useamman kierroksen pelit

Useamman kierroksen pelien perään kysellään paljon – eikä suotta. Olemmehan myös itse niistä puhuneet jo keväällä. Tavoitteemme oli tuoda ominaisuus käyttäjille jo huhtikuussa, mutta valitettavasti jouduimme priorisoimaan ennen kaikkea sitä, että sovellus toimii nopeasti ja luotettavasti. Nyt tilanne kuitenkin vaikuttaa erittäin hyvältä ja useamman kierroksen pelit tulevat saataville touko-–kesäkuun taitteessa.

Emme kuitenkaan halua jättää aiheesta väärää kuvaa, sillä valtaosa saamastamme palautteesta on ollut todella positiivista. Suurin osa käyttäjistämme on ottanut muutokset vastaan erittäin isolla ymmärryksellä. Kentillä on avoimesti käyty keskustelua siitä, ettei mikään tässä maailmassa ole ilmaista ja on ollut vain ajan kysymys, koska Golf GameBookin on tehtävä tämä muutos.

Olemme kuitenkin halunneet odottaa niin pitkään kuin mahdollista, jotta tuotteemme vastaa niihin odotuksiin, joita tämä muutos myös meihin kohdistaa ja tuo mukanaan. Golf GameBook ei ole missään nimessä vielä valmis, mutta teidän kaikkien tuki mahdollistaa meille erittäin valoisan tulevaisuuden, myös seuraaviksi 16 vuodeksi, jotka tällä yhtiöllä on jo takana.

Teemu Ruuska
COO
Golf GameBook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *