juli 20, 2022 - Golf GameBook

Upplev företagsevenemang och turneringar som aldrig förr

Mer än 60 klubbar i Sverige och Finland har redan tagit i bruk Golf GameBook Tournament Manager, som snabbt har satt nya standarder och förväntningar på golfklubbars företagsevenemang och turneringar.

Klubbar och spelare älskar Golf GameBook Tournament Manager. Verktyget har på mycket kort tid fångat golfklubbarnas och spelarnas intresse i Finland och Sverige. Mer än 60 klubbar har redan valt att ta i bruk GGB:s Tournament Manager för hantering av turneringar och företagsevenemang. Vi på Golf GameBook räknar med att antalet kommer att flerdubblas innan slutet av 2022.

För klubbar är GGB Tournament Manager det överlägset mest effektiva verktyget för att hantera turneringar, företagsevenemang eller till och med veckotävlingar. Den största skillnaden och fördelen med Tournament Manager, jämfört med andra liknande produkter på marknaden, är att den erbjuder en unik spelupplevelse för spelarna och tävlingsdeltagarna

Under spelets gång har spelarna tillgång till poänguppföljning i realtid. De kan även följa med situationen under specialtävlingar, t.ex. närmast flaggan eller längsta drive. De kan ladda upp, visa, gilla och kommentera foton och videor från andra lag och spelare. Allt detta sker naturligtvis med Golf GameBook-appen, som de redan har på sin telefon och om inte, går den att ladda ner gratis från App Store eller Google Play.

Turneringarna och företagsevenemangen blir på detta sätt mycket roligare, mer sociala och minnesvärda. Spelarna kommer att minnas evenemangen på ett helt annat sätt, vilket gynnar både klubbar och turneringsvärdar/varumärken/företag. Vi lever i en ekonomi som baserar sig på upplevelser och vi har sett hur glada spelarna har varit då de deltagit i en turnering med Tournament Manager. Vi har till och med varit med om situationer där klubbmedlemmar, omedelbart efter att ha deltagit i en turnering hos en annan klubb som redan använt Tournament Manager, har krävt att deras egna klubb ska ta i bruk GGB:s Tournament Manager. Detta säger kanske allt du behöver veta om vilket mervärde Tournament Manager tillför i turneringsdeltagarnas ögon. 

Tidigare hade spelarna kanske inte en uppfattning om vad som hände under tävlingen. De levde i en egen spelbubbla tillsammans med sin grupp eller sitt lag på planen. Efter rundan träffades spelarna i klubbhuset och började spekulera om hur högt eller lågt de skulle hamna på resultattavlan. I och med Golf GameBooks Tournament Manager har allt det förändrats och turnerings- och evenemangsupplevelsen är tagen till en helt ny nivå. 

Även andra än klubbar har sett fördelarna med GGB:s Tournament Manager. Förra året ingick World Corporate Golf Challenge, med huvudkontor i Madrid, Spanien, ett flerårigt partnerskap med Golf GameBook för att förbättra det digitala ekosystemet för WCGC och dess licenstagare. Golf GameBook kommer att förse WCGC-evenemang med live-scoring och en nätverksplattform som gör det möjligt för företag som deltar i WCGC-evenemang runt om i världen att hålla kontakt under hela året.

Om du vill veta mer om Tournament Manager, kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Kontakta oss: sweden@golfgamebook.com

Kommentarer inaktiverade.