Webbshop öppnar för medlemmar
Webbshop öppnar för medlemmar
februari 20, 2023 - Golf GameBook

Webbshopen Golf GameBook Gold öppnar för medelmmar

Den nya webbshopen Golf GameBook Gold kommer att lanseras om några veckor. Butiken är endast öppen för medlemmar av Golf GameBook Gold.

Under tidigare veckor har vi berättat om hur Golf GameBook Gold kommer att vara bättre än någonsin under år 2023. Det kommer att finnas välbehövliga nya funktioner, rabatter och förmåner samt en helt ny exklusiv webbshop för Gold-medlemmar.

Vad handlar Gold webbshoppen om?

Som namnet redan säger, är den nya webbshoppen tillgänglig endast för våra Gold-medlemmar. I utbudet kommer du att hitta olika Golf GameBook produkter, men också produkter av kända märken så som t.ex. Titleist, Callaway osv. Priserna på dessa produkter kommer att vara mycket lockande, det kan vi lova. 

Våra Gold-medlemmar kommer enkelt in på webbshopen via Golf GameBook appen. Vårt lager ligger i Åbo i Finland, varifrån försändelser snabbt och smidigt kan skickas till olika delar av Finland, men också till Sverige och resten av Europa. Vi tar gärna emot beställningar från olika delar av världen, men då är leveranstiderna givetvis också något längre. 

Mervärde samt besparingar för medlemmar av Golf GameBook Gold

Tanken bakom den nya webbshopen är helt enkelt att erbjuda våra guldmedlemmar ännu mer värde än tidigare. Vår e-handelsmodell är mycket lättviktig, vilket i praktiken innebär att vi har försökt undvika onödiga kostnader. Dessutom är vi mycket selektiva när det gäller vilka produkter vi lägger ut till försäljning, vilket också gör det möjligt för oss att centralisera inköpen.

Allt detta innebär att vi kan erbjuda våra guldmedlemmar bästa möjliga priser. ”Flash Sale”, som är välkänt runt om i hela världen, särskilt från Amazon, kommer säkerligen att bli bekant för våra användare under kommande säsong. En Flash Sale innebär att en produkt endast är tillgänglig för köp under de närmaste 24 timmarna med en betydande rabatt.

Öppningserbjudanden utlovas i Gold webbshopen

Gold webbshopen öppnas i mars och då kommer det att finnas några spännande öppningserbjudanden. Enligt ryktet kommer åtminstone Titleist Pro V1 och Callaway Chrome Soft-bollar att säljas till priser som aldrig tidigare skådats. Golf GameBooks egna populära produkter, såsom ryggsäckar, kepsar och handdukar, kommer också att finnas tillgängliga till rimliga rabatter.

Vi rekommenderar att hålla utkik!

Kommentarer inaktiverade.