februari 7, 2023 - Golf GameBook

Golf GameBooks Gold-medlemskap förnyas inför säsongen 2023

Förmåner, rabatter och en egen butik, samt flera efterfrågade spelfunktioner utlovas.

Under 2023 kommer Golf GameBooks guldmedlemskap att vara bättre än någonsin, lovar Golf GameBooks COO Teemu Ruuska:

“Denna säsong kommer medlemmar av Golf GameBook Gold verkligen få värde för sina pengar. I år kommer våra Gold-medlemmar bland annat få tillgång till olika former av rabatter och förmåner. Vi har jobbat hårt under vintern och samlat ihop en lång lista på banor i Finland och Sverige, där våra Gold-medlemmar bl.a. kan få spela till rabatterat pris.”

Till en början kommer rabatterna och erbjudandena att vara tillgängliga huvudsakligen i Finland och Sverige, men målet är att snart utvidga dem även till andra länder, speciellt i sådana där Golf GameBook används aktivt.

”Som tillägg till detta kommer vi att öppna en ny webshop som endast är tillgänglig för våra Gold-medlemmar. I utbudet finns naturligtvis våra egna produkter, men även produkter från kända varumärken som Titleist och Callaway.”

Beröm för funktionalitet

Utöver rabatter, förmåner och en ny GGB Gold Shop, kommer appen innehålla förbättringar och nya funktioner till golfsäsongen 2023. 

“Golf GameBook-appen kommer vara bättre än någonsin förr. Under de senaste två åren har det jobbats hårt för att appen ska fungera snabbt och vara pålitlig. Just funktionaliteten fick mycket beröm av våra användare förra året. Under vintern har våra användare kunnat se flera förbättringar bl.a. i Golf GameBooks spelflöde, där det nu går att både ladda upp videor och bilder och använda emojis utan problem. Det kommer snart att bli enklare att skapa ett spel och appens interna chattfunktioner kommer att förbättras betydligt.”

Gold-medlemskapet gör det möjligt att anordna även större tävlingar bland kompisgäng

”I år kommer vi också med några nya efterfrågade funktioner, som t.ex. flera rundors spel (dvs ackumulerad score för flera rundor), vilket våra användare önskat allra mest under de senaste åren. Vi är väldigt glada över detta och ser fram emot att få lansera detta. Användarna har länge efterfrågat möjligheten att t.ex. skapa ett spel som pågår i flera dagar under golfresan, och nu kommer det äntligen att vara möjligt,” berättar Ruuska.

Utöver detta har vi mycket mer på på gång under kommande säsongen, så en väldigt fin sommar utlovas för alla Golf GameBook-användare. 

Rabatterna och förmånerna kommer att vara tillgängliga i Golf GameBook-appen redan till säsongsstart och flera rundors spel är planerat att finnas i appen nu under våren. 

Priset på guldmedlemskapet kommer att förbli det samma som tidigare. Så under kommande säsong kommer guldmedlemmarna alltså att få tillgång till en ännu bättre app och dessutom ha möjlighet att spara pengar.

Kommentarer inaktiverade.