mars 29, 2023 - Golf GameBook

Testa Gold-medlemskapet gratis i två veckor! 

Golfsäsongen 2023 är precis bakom hörnet och vi kan knappt vänta! Som du kanske redan hört, har vi under vintern gjort en hel del uppgraderingar i själva appen men också av Gold-medlemskapet. 

Golf GameBooks Gold-medlemskap har uppgraderats avsevärt inför kommande säsong. Golfupplevelsen både på banan och utanför banan har förbättrats i hög grad, och nu erbjuder Gold-medlemskapet mer värde för alla typer av golfare. Du kanske känner igen dig som en liten golfnörd som gillar att fördjupa sig i statistikens värld och ständigt letar efter nya sätt att förbättra ditt spel. Eller älskar du att spela med vänner och planerar ständigt nästa tävling för ditt kompisgäng? Oavsett vilket, så erbjuder Gold-medlemskapet riktigt passande funktioner för alla.

En Gold upplevelse för var och en

Om du nyligen har öppnat appen och ännu inte är Gold-medlem, har du förmodligen sett den här knappen:

Genom att trycka på knappen kan du aktivera din två veckors kostnadsfria provperiod för Gold utan att behöva binda dig till något – inget betalkort krävs. Vi vill att alla ska ha en chans att uppleva fördelarna med Gold-medlemskap innan de fattar beslut om att teckna ett abonnemang. Och om du redan tidigare har använt den vanliga kostnadsfria provperioden har vi goda nyheter: du kan fortfarande när som helst aktivera den två veckor långa kostnadsfria provperioden.

Under den kostnadsfria provperioden får du testa ALLA Gold-funktioner utan några begränsningar. Du kan själv bestämma när du vill använda den. Låt oss ta en snabb titt på några av de funktioner som ingår i Gold-medlemskapet:

  • Njut av en annonsfri app
  • Lägg till dina vänner och andra GGB-användare (även gratisanvändare) i din runda
  • Välj mellan 20 olika spelformat som huvudspel och sidospel
  • Gör rundorna mer spännande med tävlingar så som t.ex. Närmast flaggan eller längsta drive
  • Håll dig utom synhåll och spela privata spel
  • Lägg till fler grupper i spelet och organisera större spel för grupper med vänner.
  • Samla in statistik från dina rundor
  • Spela handicap rundor och följ din handicaphistorik
  • Få tillgång till den nya GGB Gold Shoppen
  • Ta del av exklusiva erbjudanden och förmåner från många golfklubbar, varumärken etc. i Norden.

Vi kommer att lansera några mycket efterfrågade funktioner för våra Gold-medlemmar under säsongsstarten, så det finns mycket att se fram emot i vår. Så aktivera din kostnadsfria tvåveckors provperiod för Gold!

Kommentarer inaktiverade.