april 24, 2024 - Golf GameBook

Golf GameBook Cup 2024 tar spelarna till Bro Hof Slott

Golf GameBook Cup, den största golftouren i Norden börjar i maj – fjärde året i rad

Golfsäsongen har dragit igång igen (sakta men säkert och snart även i de norra delarna av landet) och därmed är det återigen dags för Golf GameBook Cup – den största golftävlingen i Sverige och Finland. Tävlingen, som tidigare gick under namnet Golf GameBook Open, arrangeras nu för fjärde gången och i år med en ny twist.

Uppdaterat koncept – Golf GameBook Cup

För det första har tävlingen som tidigare gick under namnet Golf GameBook Open fått en ny twist och kommer i år att gå över riksgränserna. Deltävlingar kommer att hållas i Sverige och Finland och de bästa spelarna från respektive land kommer att delta i finalen, som kommer att hållas på Bro Hof Slott, strax utanför Stockholm. Och den nya twisten som vi nämnde? Istället för att alla finalister skulle möta varandra kommer finalen att arrangeras som en landskamp mellan Sverige och Finland!

Kommer du att kunna ta dig till finalen på Bro Hof Slott?

Golf GameBook Cup är en golftour för vuxna som du enkelt kan delta i oavsett tid och plats.

Vi kommer att ha tre separata en månad långa tävlingar på Golf GameBook mellan maj och juli 2024 – både i Sverige och Finland. Tävlingarna, dvs Golf GameBook-utmaningarna, måste spelas som handicaprundor, vilket innebär att du behöver ett Gold-medlemskap för att delta. Under utmaningen kan du spela så många rundor du vill – det är endast den bästa som räknas.

För att ge så jämna förutsättningar som möjligt, finns det två klasser i varje utmaning; Players (HCP under 18.4) och Rookies (HCP 18.4-40.0). Från varje deltävling kommer den bästa kvinnan och mannen i varje serie att vinna en plats i finalen. I finalen möter de 12 bästa från Sverige de 12 bästa från Finland i en spännande och rolig tävling. Oavsett om du har spelat i många år eller precis har börjat din golfkarriär har du chansen att ta dig till final.

De spelare som presterar bäst i utmaningarna får möjlighet att delta i finalen som spelas på Bro Hof Slott Golf Club och som avgörs som en landskamp. Alla som deltar i utmaningarna har chans att vinna fantastiska priser från Golf GameBook Cups huvudsponsor BMW.

Bjud in dina golfälskande vänner – tävla mot varandra och andra Golf GameBook-användare.

Så här kan du delta

1. Delta i deltatävlingar genom utmaningar-kategorin i appen.
2. Spela en handicaprond på en valfri bana i vilket land som helst.
3. Registrera handicapronden via Golf GameBook.

OBS! För att registrera en handicapond måste du ha ett aktivt Gold-medlemskap. Prenumerera på Gold direkt i appen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *