Tournament Manager
Tournament Manager
1 lokakuun, 2024 - Golf GameBook

Tournament Manager tehostaa tapahtumahallintaa

Otimme yhteyttä Kankaisten Golf Maskun (KGM) palvelupäällikkö Oona Vartiaiseen sekä toimisto- ja tapahtumapäällikkö Jari Laukkaseen, jotka muistelivat tapahtumarikasta golfkesää ja kokemuksiaan tapahtumissa käytössä olleesta Golf GameBookin Tournament Managerista.

Kankaisten Golf Masku otti Tournament Managerin käyttöön tammikuussa 2022, ja he järjestivät heti ensimmäisellä kaudella Tournament Managerilla 178 tapahtumaa. Seuraavan vuoden aikana järjestettiin suunnilleen saman verran tapahtumia, joista osa oli pienempiä kaveriporukoiden kilpailuja ja osa kutsukilpailuja yrityksille.

Oona Vartiainen,
📸: Kankaisten Golf Masku

“Paljon on tapahtumia vuoden aikana! Olemme pyrkineet myös myymään nimenomaan tulospalvelua yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita järjestämään golftapahtumia Kankaisten Golfissa”, Vartiainen kertoo.

Mitä hyötyä Tournament Managerin käyttöönotosta on?

Suurin hyöty Tournament Managerilla luoduissa kilpailuissa ja tapahtumissa on sen saumaton yhteentoimivuus Golf GameBook -sovelluksen kanssa. Tästä integraatiosta hyötyvät sekä loppukäyttäjä eli pelaaja että tapahtuman järjestäjä.

“Meidän asiakkaat ja pelaajat ovat jo entuudestaan tottuneet käyttämään Golf GameBookia, mikä tekee tulosten syöttämistä kilpailuissa helpompaa. Sovellus näyttää modernilta ja on lisäksi yksinkertainen käyttää. Sen visuaalisuus hyödyttää myös meitä, kun se kuljettaa asiakkaan koko käyttäjäpolun läpi”, Vartiainen summaa.

“Myös seniorit ovat ottaneet Golf GameBookilla tulosten syöttämisen todella hyvin haltuun”, Laukkanen hehkuttaa.

Tournament Managerin avulla yritystapahtumien kaupallistaminen on helpompaa. Tapahtuman kilpailusivujen ulkoasua saa muokattua lähes loputtomasti värimaailmaa, logoa ja kuvia myöten, mikä tarkoittaa, että jokaiselle tapahtumalle saa luotua täysin yksilöllisen ilmeen. Kilpailusivuille saa luotua tapahtumasta yhteenvedon, johon saa lisättyä kuvia tapahtumasta ja vaikkapa kirjallisen tiivistelmän päivän kohokohdista sekä kiitokset osallistujille.

“Brändäämme suurimman osan tapahtumista asiakkaan ilmeen mukaan. Vaikka kaikki pelaajat eivät käyttäisikään Golf GameBookia kierroksen aikana, niin heille saa jälkeenpäin lähetettyä kilpailun tulokset tyylikkäästi linkillä siten, että tapahtumaa sponsoroineiden yritysten logot näkyvät yhteenvetosivulla. Tämä on paljon kivempi tapa kuin pelkkä PDF-tiedosto,” Laukkanen kertoo.

“Varsinkin yritystapahtumien kannalta on tärkeää, että tapahtuman aikana otetut kuvat saa tyylikkäästi jaettua,” Vartiainen tiivistää.

Tukea Tournament Managerin ja Golf GameBookin käyttöön

Kankaisten Golf Maskussa Tournament Manager on ollut nyt käytössä kolmatta kautta. Tällä kaudella tapahtumien luominen on ollut nopeaa, kun aikaisempia tapahtumia on voinut käyttää pohjana.

“Tapahtumien visuaalinen ilme on tietenkin muutettu, mutta muuten on voitu hyödyntää vanhoja pohjia. Näin pelien tekeminen on puolet nopeampaa. Henkilökuntakin osaa sujuvasti käyttää Tournament Manageria”, Laukkanen sanoo.

Kankaisten Golf Maskussa on tarvittaessa myös saatu nopeasti apua Golf GameBookiin ja Tournament Manageriin liittyviin kysymyksiin tai ongelmiin. Laukkanen ja Vartiainen pitivät myös edellisen kauden päätteeksi järjestetystä etäpalaverista, jossa käytiin läpi onnistumisia sekä kauden aikana esiin nousseita tarpeita.

“Palaverissa käytiin läpi, mitä tarpeita meillä on Kankaisten Golfissa. Mitkä ovat meidän mielestämme tärkeitä kehityskohteita ja mitkä asiat ovat toimineet kauden aikana todella hyvin. Se oli hyvä tapa päättää kausi. Vaikka siinä vaiheessa Tournament Managerin osalta tiedetään, mitä “kehitysputkessa” on tulossa, asioihin voi vielä jonkin verran vaikuttaa,” Vartiainen ja Laukkanen kertovat yhdessä.

📸: Kankaisten Golf Masku

Tournament Managerin kehityksessä on otettu huomioon golfklubeilta ja asiakkailta saatu palaute. Vuonna 2022 Kankaisten Golf Maskussa jouduttiin vielä opastamaan ja neuvomaan pelaajia sovelluksen kanssa sekä raportoimaan muutamista bugeista, mutta parilla edellisellä kaudella sekä Golf GameBook että Tournament Manager ovat toimineet ongelmitta.

“Tänä vuonna emme ole juurikaan saaneet pelaajilta palautetta, mikä on hyvä merkki. Olen kuullut tänä vuonna muutamalta pelaajalta kommentin, etteivät he juuri käytä enää esimerkiksi Instagramia, mutta viettävät aikaa Golf GameBookissa”, Vartiainen hymähtää.

Rikas tapahtumakausi

Kankaisten Golf Maskussa on kehitetään jatkuvasti uusia tapahtumia, jotka vaativat paljon järjestelyä. Tapahtumat ovat kuitenkin sujuneet hienosti ja saaneet positiivisen vastaanoton pelaajilta.

“Pyrimme jatkuvasti kehittämään tapahtumia, jottei kangistuta kaavoihin. Meillä on todella innovatiivinen meininki,” Vartiainen kertoo innoissaan.

Tournament Managerilla saa helposti luotua koko kauden kestäviä viikko- ja kuukausikilpailuja. Näin on tehty myös Kankaisten Golf Maskussa.

“Sarjamuotoiset kilpailut vetävät mukaan paljon pelaajia. Meillä esimerkiksi senioreiden sarjakilpailu kestää 12 viikkoa ja sen seuranta tapahtuu täysin Tournament Managerin kautta. Lisäksi seuran reikäpelit on järjestetty tänä vuonna Tournament Managerilla,” Laukkanen kertoo.

“Nimeäisin kauden kohokohdaksi kuitenkin seuran lyöntipelimestikset! Mestiksissä on 10 sarjaa ja useampi kierros, jotka kaikki pelataan Tournament Managerilla. Seuran porukka on tosi hyvin koossa ja meillä on aina tunnelma huipussaan,” Vartiainen summaa.

Oletko kiinnostunut käyttämään Tournament Manageria golfklubillasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *