1 maaliskuun, 2023 - Golf GameBook

Useamman kierroksen pelit saapuvat sovellukseen – Oletko valmis?

Yksi käyttäjiemme eniten toivomista ominaisuuksista, useamman kierroksen pelit, ovat pian saatavilla Golf GameBookissa!

Ratkaisu, jollaista ei ole vielä nähty

Monet muistavat vielä Golf GameBookin Online Game Managerin, jolla jokainen käyttäjä halutessaan pystyi selaimen kautta luomaan kätevästi isompiakin kilpailuja. Vuonna 2021 jouduimme valitettavasti luopumaan Online Game Managerista, sillä sen ylläpitäminen ei ollut enää teknisesti mahdollista.

Tämän jälkeen toimme markkinoille erityisesti golfklubeille tarkoitetun Tournament Managerin, joka on tänä vuonna käytössä jo yli 100:lla klubilla Suomessa ja Ruotsissa. Myös maailmalla Golf GameBookin Tournament Manager herättää kiinnostusta koko ajan enemmän ja enemmän. Kun lyödään yhteen jo yli miljoonan golfarin valitsema Golf GameBook -sovellus ja golfklubeilta paljon kiitosta saanut Tournament Manager, puhutaan sellaista kombinaatiosta, jollaista markkinoilla ei ole aikaisemmin ollut.

Golf GameBook -sovelluksen ja Tournament Managerin välillä on kuitenkin ollut selkeä tyhjiö ja tarve, johon emme ole kyenneet vastaamaan. On paljon golfareita, kaveriporukoita ja erilaisia yhteisöjä, joille sovellus ei ole ollut riittävä työkalu isoimpien kilpailujen tai tapahtumien läpivientiin. Tournament Manager on taas liian järeä ratkaisu näihin ja vaatii tietokoneen tueksi. 

Olemme tiedostaneet jo pitkään, että useamman kierroksen sisältäviin peleihin on luotava/löydyttävä ratkaisu, mutta tähän asti isoimpana haasteena ovat olleet aika ja resurssit. 

Kilpailujen luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Tällaisen ominaisuuden tekeminen ei kuitenkaan ole päivien, viikkojen tai edes kuukausien työ. Pitkän kehityksen jälkeen ominaisuus on pian siirtymässä testausvaiheeseen. Odotammekin innolla, että pian alkavalla golfkaudella käyttäjämme pääsevät luomaan yhden tai useamman kierroksen kilpailuja tavalla, jollaista ei ole ennen nähty.

Uusi kilpailuiden luonti tulee osaksi Gold-jäsenyyttämme, mutta peleihin on mahdollista lisätä myös ilmaisversion käyttäjiä.

Mihin tämä ominaisuus sitten parhaiten soveltuu? Tässä pari esimerkkiä:

  • Viikonlopun pelireissu. Jatkossa sinun ei enää tarvitse laskea manuaalisesti yhteen eri kierrosten tuloksia selvittääksesi kuka selviytyi voittajaksi pelireissulta. Useamman kierroksen peleissä tulokset linkittyvät automaattisesti samalle tulostaulukolle ja kilpailun kokonaistilanne on aina nähtävillä.
  • Kaveriporukan tai työpaikan yksittäiset kilpailut. Ammattimaisten yritystapahtumien järjestämiseen Tournament Manager on aivan ehdoton valinta, kun kilpailun tarkemmat tiedot, ilmoittautumiset, lähtölistat ynnä muut ovat hallittavissa yhden palvelun kautta. Sovelluksen uutta kilpailujen luontia voikin kutsua leikkisästi Mini Tournament Manageriksi. Siitä löydät kaikki ominaisuudet, joita tarvitset unohtumattomien kisojen luomiseen. Luo kilpailu, hallinnoi osallistujia ja kontrolloi peliä suoraan sovelluksesta.

Kun tämän lisäksi Golf GameBookin viestintäominaisuudet paranevat entisestään, olemme sellaisen golfsovelluksen äärellä, jollaista markkinoilta ei ole aiemmin löytynyt. Voit esimerkiksi luoda keskusteluryhmän yhdellä painalluksella kilpailun osallistujien kesken. Näin sinulla ei tarvitse olla kaikkien osallistujien puhelinnumeroita WhatsApp-ryhmän luontia varten ja golfkeskustelut pysyvät niille luonnollisessa ympäristössä.

Vielä emme voi tarkkaa päivämäärää antaa julkaisulle, mutta tavoitteena on saada ominaisuudet kaikkien käyttäjien taskuun kevään aikana!

Kommentit on suljettu.