The RGV Tour 2.0
The RGV Tour 2.0
17 maaliskuun, 2023 - Golf GameBook

The RGV Tour 2.0 -podcast

Tervetuloa The RGV Tour 2.0 podcastin pariin!

2.0-versiossa kaikki on hieman paremmin kuin ensimmäisellä The RGV Tourilla. RGV on päivitetty Class C:stä Class A:han. Pelattavien kenttien määrä ja jopa bensan hinnat ovat nousseet. Tavoite on hurja, sillä vuonna 2023 Patrick Koenig tulee tekemään jotain, mitä kukaan ei ole historian aikana vielä tehnyt. Hän aikoo pelata 500 golfkenttää yhdessä vuodessa. Nykyinen ennätys, 449 eri 18-reikäistä golfkenttää pelattu 365 päivän aikana, on Jonathan ja Cathie Weaverin nimissä. Mutta nyt 13 vuoden jälkeen on aika syrjäyttää heidät valtaistuimelta.

Tälläkin kertaa Patrick kerää rahaa hyväntekeväisyyteen First Tee of Greater Seattle -järjestölle sekä monille muille hyväntekeväisyysjärjestöille ympäri Yhdysvaltoja.

Jakso 1:

The RGV Tour 2.0 -podcastin ensimmäisessä jaksossa Patrick vastaa polttavimpiin kysymyksiin, jotka liittyvät hänen kunnianhimoiseen tavoitteeseensa. Kuuntelijat voivat kuulla hänen ajatuksiaan useista aiheista. Syntyykö tästä uusi Guinness World Record vai ei? Mitkä ovat hänen huolensa mahdollisista loukkaantumisista? Onko hän aivan pähkähullu, kun on lähtenyt edes tavoittelemaan kyseistä ennätystä? 

Tämä podcast tarjoaa mielenkiintoista tietoa Patrickin matkasta sekä inspiroi kuunteilijoita.

Kuuntele ensimmäinen jakso täältä!

Jakso 2 (tulossa pian)

Kommentit on suljettu.