The RGV Tour 2.0
The RGV Tour 2.0
mars 17, 2023 - Golf GameBook

The RGV Tour 2.0 Podcast

Välkommen till The RGV Tour 2.0 Podden!

Allt i version 2.0 har fått en uppgradering. Husbilen “The RGV” har gått från klass C till klass A, antalet golfbanor och till och med bensinpriserna har ökat. Planen är så djärv att Patrick Koenig år 2023 kommer att göra något som ingen har gjort i tidernas historia. Han kommer att spela på 500 golfbanor under ett enda år. Jonathan och Cathie Weaver innehar för närvarande rekordet med 449 olika 18-håls golfbanor som spelats på 365 dagar. Men nu, efter 13 år, är det dags för dem att bli detroniserade.

Återigen kommer Patrick att samla in pengar till First Tee of Greater Seattle och flera andra välgörenhetsorganisationer runt om i USA. 

Avsnitt 1:

I det första avsnittet av podcasten The RGV Tour 2.0, svarar Patrick Koenig på en rad heta frågor om sitt ambitiösa projekt. Lyssnarna kan förvänta sig att få höra hans tankar om en rad olika ämnen. Kommer denna resa resultera i ett nytt Guinness World Record eller inte? Vilka är hans farhågor om eventuella skador? Är han helt spritt språngande galen som försöker prestera på en sådan nivå? Den här podden kommer garanterat att ge värdefulla insikter i Patricks resa och lämna lyssnarna med en känsla av inspiration.

Lyssna på den första episoden här!

Avsnitt 2:

Efter att ha spelat en spännande runda på The Phoenician sitter Patrick Koenig och Paige Spiranac i RGV:n och pratar om allt som har med golf att göra.

Lyssna på den andra episoden här!

Avsnitt 3:

Efter att ha spelat en spännande runda på The Phoenician sitter Patrick Koenig och Paige Spiranac i RGV:n och pratar om allt som har med golf att göra.

Lyssna på den tredje episoden här!

Kommentarer inaktiverade.