The RGV Tour 2.0
The RGV Tour 2.0
mars 17, 2023 - Golf GameBook

The RGV Tour 2.0 Podcast

Välkommen till The RGV Tour 2.0 Podden!

Allt i version 2.0 har fått en uppgradering. Husbilen “The RGV” har gått från klass C till klass A, antalet golfbanor och till och med bensinpriserna har ökat. Planen är så djärv att Patrick Koenig år 2023 kommer att göra något som ingen har gjort i tidernas historia. Han kommer att spela på 500 golfbanor under ett enda år. Jonathan och Cathie Weaver innehar för närvarande rekordet med 449 olika 18-håls golfbanor som spelats på 365 dagar. Men nu, efter 13 år, är det dags för dem att bli detroniserade.

Återigen kommer Patrick att samla in pengar till First Tee of Greater Seattle och flera andra välgörenhetsorganisationer runt om i USA. 

Avsnitt 1:

I det första avsnittet av podcasten The RGV Tour 2.0, svarar Patrick Koenig på en rad heta frågor om sitt ambitiösa projekt. Lyssnarna kan förvänta sig att få höra hans tankar om en rad olika ämnen. Kommer denna resa resultera i ett nytt Guinness World Record eller inte? Vilka är hans farhågor om eventuella skador? Är han helt spritt språngande galen som försöker prestera på en sådan nivå? Den här podden kommer garanterat att ge värdefulla insikter i Patricks resa och lämna lyssnarna med en känsla av inspiration.

Lyssna på den första episoden här!

Avsnitt 2:

Efter att ha spelat en spännande runda på The Phoenician sitter Patrick Koenig och Paige Spiranac i RGV:n och pratar om allt som har med golf att göra.

Lyssna på den andra episoden här!

Avsnitt 3:

Efter att ha spelat en spännande runda på The Phoenician sitter Patrick Koenig och Paige Spiranac i RGV:n och pratar om allt som har med golf att göra.

Lyssna på den tredje episoden här!

Avsnitt 4:

After a round at Mangrove Bay, Patrick and Chelsea Pezzola sat Efter en runda på Mangrove Bay satte sig Patrick och Chelsea Pezzola ner i RGV för att prata om hotdogs och ta en promenad längs minnesvägen. Du kan också förvänta dig en runda speedgolf, i RGV Tour-stil.

Lyssna på den fjärde episoden här!

Avsnitt 5:

Ashley Mayo är mycket mer än bara Chief Brand Officer för 8am Golf… hon är en mamma, en ledare och en förebild för kvinnor i golfvärlden. Hon sätter sig ner i RGV för att ge oss en inblick i hur hon gör det. Varning: Avsnittet innehåller den största kärlekshistorien i den moderna golferan och en uppsluppen runda Speed Golf.

Lyssna på det femte avsnittet här!

Avsnitt 6:

Patrick träffar grundaren av Member for a Day, Eric Sedransk, på parkeringsplatsen vid Palmetto Hall och svarar på alla dina frågor.

Lyssna på det sjätte avsnittet här!

Avsnitt 7:

Efter att ha kvalificerat sig för US Am. @shanebacon satte sig ner i RGV för att svara på dessa 2 brännande frågor och mer….

Lyssna på sjunde avsnittet här!

Avsnitt 8:

Tom Coyne, bästsäljande författare på New York Times, har köpt en golfbana. Patrick utmanade honom på en golfduell och sedan satte de sig ner för att diskutera hur läget är med golfen just nu.

Lyssna på 8:e avsnittet här!

Avsnitt 9:

Rachel Alcone och Patrick Koenig hoppar in i Recreational Golf Vehicle för ett sista samtal. Alla frågor besvaras och turnén avslutas.

Lyssna på 9:e avsnittet här!

Kommentarer inaktiverade.