RGV Tour
RGV Tour
december 22, 2022 - Golf GameBook

Vad är The RGV Tour 2.0?

För Patrick Koenig var 2018 året då drömmar förverkligades. Han körde genom hela USA med en husbil, spelade golf i 47 stater, spelade på 405 golfbanor och samlade in 20 000 dollar till välgörenhet. Den första RGV Tour blev en stor framgång och skapade en stor gemenskap i golfvärlden. Nu, fyra år senare är RGV Tour 2.0 redo att dra igång igen och det är dags att skriva historia!

“Den 1 februari 2019 sänktes RGV Tourens sista putt i Bandon Dunes. Det var en 3-fots par putt och den gick rakt in i mitten av hålet. Under det senaste året har jag golfat mycket och skrattat ännu mer med 793 andra spelare på 405 olika golfbanor. Människorna och platserna på RGV Tour kommer alltid att ha en speciell plats i mitt golfhjärta.”

– Patrick Koenig

The RGV Tour 2.0

Nästan fyra år efter RGV Tourens sista putt, är det dags att få hjulen att snurra igen och ta RGV Tour till en helt ny nivå.

Golf GameBook presenterar stolt: The RGV Tour 2.0 🔥 500 olika banor, 12 evenemang, 365 dagar, 1 golfare, en husbil, ett nytt Guinness World Record… och viktigast av allt, drivs av Golf GameBook. Med Golf GameBook kan du följa Patrick och RGV Tour 2.0 live under 365 dagar. Första stoppet och startfesten blir på Monarch Beach Golf Links i Kalifornien den 3 januari 2023.

En golfare – Patrick Koenig

Patrick är en sann golfentusiast och fotograf från Kalifornien. Han sa upp sig från sitt vanliga jobb 2018 för att fullfölja sin dröm om att spela golf och samtidigt fånga fantastiska människor, platser och ögonblick på bild. Vid det här laget har hans fotografier presenterats på GOLF, Golf Digest, The Golfer’s Journal och många andra publikationer.

Patrick älskar att ha roligt på banan och tar inte sporten på alltför stort allvar. Han är en upptäcktsresande och ständigt på språng, så du kommer utan tvekan att fastna för hans innehåll precis som resten av hans +100k följare på Instagram och andra sociala medier.

2018 förverkligade Patrick Koenig sin dröm som han hade haft i tio år. Att köra tvärs över USA, spela golf i varje delstat och samla in pengar till välgörenhet. Och wow, han gjorde det faktiskt! Han spelade golf i 47 stater, spelade på 405 golfbanor, körde över 35 000 mil och samlade in 20 000 dollar till First Tee, Greater Seattle. Människor, golfvärlden och media fångade intresset och bland annat 25 nyhetskanaler gjorde ett reportage om Patrick och RGV Tour för att täcka hans resa.

Men när man stryker en sak från sin bucket list, uppstår nya drömmar. Nu är RGV Tour 2.0 redo att starta och det är dags att skriva historia!

Samlar in pengar till välgörenhet

Att samla in pengar för en välgörenhet är en viktig del av RGV Tour. Därför är vårt mål att i slutet av resan överlämna en check på 100 000 dollar till The First Tee of Greater Seattle.

The First Tee of Greater Seattle är en organisation för ungdomsutveckling. De påverkar ungdomars liv på ett positivt sätt genom att bygga upp karaktären, lära ut livsförbättrande värderingar och hälsosamma val genom golfspelet. Ju tidigare i livet dessa lärdomar tas till sig, desto större är sannolikheten att de håller hela livet.

Slår rekord och skapar historia

The RGV Tour 2.0 kommer att vara större år 2023 än under tidigare år!

Patrick kommer att slå Guinness världsrekord i ”flest diverse 18-håls golfbanor som spelas under ett år”. RGV Tour 2.0 kommer att täcka totalt 500 banor på 365 dagar. Det tidigare rekordet 449 banor sattes år 2009, och ingen är känd för att ha försökt samma sak sedan dess. Du kan se Patrick och den fantastiska RGV:n (Recreational Golf Vehicle) runt om i hela USA.

The RGV Tour 2.0 Powered by Golf GameBook 

Golf GameBook handlar om att göra golfspelet roligare. Och vad kan vara roligare än att följa RGV Tour 2.0 i realtid var du än befinner dig?

Med Golf GameBook-appen kan du:

  • se när Patrick spelar
  • följa alla 500 rundor i realtid
  • kommentera och gilla Patricks spel
  • hitta exklusivt innehåll från Patrick.

Se själv och ladda ner appen gratis!

Kommentarer inaktiverade.