Patrick Koenig
Patrick Koenig
oktober 24, 2023 - Golf GameBook

Intervju: På Green med en världsrekordhållare, Patrick Koenig

I denna Q&A pratar vi med Patrick Koenig, som nyligen satte ett nytt världsrekord i att spela flest 18-håls golfbanor under ett år. Han delar med sig av sina tankar på 18:e green på Omni Interlocken direkt efter att ha sänkt den sista putten för världsrekordet, samtidigt som han uttrycker sin tacksamhet till alla som gjorde denna prestation möjlig. Följ med oss på en kort intervju om hans spännande resa och framtidsplaner för The RGV Tour 2.0.

PATRICK KOENIG, HUR KÄNNS DET?

Jag känner mig fantastisk. Det var en upplevelse utöver alla andra! Vattenballongerna fick mig att gå igång. Det var en rolig avslutning, vi hade verkligen roligt. Det är vad hela den här turnén handlar om. Det är atypiskt.

DET HAR VARIT EN LÅNG TOUR. HADE DU NÅGRA TVEKSAMHETER LÄNGS VÄGEN?

Jag var så bestämd att jag inte tror att jag verkligen gjorde det. När du bara har bestämt dig, typ, vi gör det här, ingenting kan stoppa oss. Det måste bli gjort. Jag tror att de flesta människor har den förmågan inom sig. Och för mig är det något jag brinner för. Jag ville verkligen ha det, och allt fungerade till min fördel. Det fanns bara inte en chans att det inte skulle hända.

Så nu när det har hänt är det ganska coolt. Självklart kunde några väldigt dåliga saker ha hänt längs vägen, och det kunde inte ha hänt. Och här står vi på greenen, och jag är ny världsrekordhållare. Jag är världsrekordhållare för flest spelade 18-håls golfbanor under ett år sedan en stund tillbaka. Jag tror att bollen fortfarande är i hålet.

MEN PATRICK, DU STOPPAR INTE RGV TOUR 2.0 HÄR, ELLER HUR?

Nej, det gör jag inte. 

BERÄTTA FÖR OSS, VAD KOMMER NÄST?

Åh, du vet, golf imorgon! Ja, vi kommer att sätta ett nytt världsrekord. Jag hoppas att de inte kommer att slå mig med vattenballonger igen, även om det var ganska bra. 

Men vi ska åka till Utah. Vi ska till Vegas, Kalifornien, Arizona… Vi har två månader på oss att öka vårt försprång! Och jag säger vår ledning eftersom det är alla. Alla som var med på touren som gjorde det till vårt rekord. Inte bara min. Jag menar, jag var där för varje runda, men det är folket. De vet. Du vet vem du är, du spelade med mig! Och ärligt talat, jag fick så många sms från människor som spelade och tyckte att det var det coolaste och som donerade till First Tee. Det är en fantastisk känsla!

OCH HUR KOMMER DU ATT FIRA?

Troligtvis med tårta! Jag ska fira med mina Breakfast Balls 450 QZ. Det kommer att bli den officiella QZ:n för de kommande två månaderna. Lycka till med att få bort den från mig. Men förmodligen lite tårta och middag senare.

NÅGRA ORD TILL GOLF GAMEBOOK TEAMET?

Åh, jag menar, ni är ju bäst! Ni fick det att hända! Varje dag, när vi levde i den appen, var vi på något sätt sammankopplade oavsett (avståndet). Det här är för er. Ni tittade på från långt håll och hjälpte till och gjorde det extra speciellt. Jag uppskattar alla era insatser. Jag kan inte vänta med att träffa er och fira med er. Det här var coolt!

Läs mer om The RGV Tour 2.0 på Patricks hemsida eller här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *