The RGV Tour 2.0
The RGV Tour 2.0
september 13, 2023 - Golf GameBook

The RGV Tour 2.0: Det nordiska äventyret

Du har säkert hört talas om Patrick Koenig, den amerikanske fotografen som är ute efter att slå världsrekordet för flest antal olika golfbanor inom loppet av 365 dagar. Patrick har rest över hela USA sedan januari. I juli i somras fick han till och med möjlighet att flyga över Atlanten till Skandinavien för att träffa #GGB-gänget. Och naturligtvis spela lite golf.

Eftersom Golf GameBook är med mig varje slag och steg på vägen var det bara logiskt att träffa min finska besättning i deras hemland. RGV Tour hoppade in i RGV-satellitfordonet med tillstånd av BMW och spelade 10 banor i Finland och Sverige under 7 dagar.

– Patrick Koenig

De golfbanor som Patrick spelade under sin tid i Sverige och Finland är:

  • Bro Hof Slott Golf Club 
  • Ullna Golf & Country Club
  • Arlandastad Golf 
  • Tapiola Golf 
  • Linna Golf 
  • Kytäjä Golf
  • Nordcenter Golf & Country Club 

Veckan var spektakulär och den energi som Patrick tar med sig vart han än går är helt otrolig. Hur kan någon som spelar golf hela dagarna fortfarande ha energi att ta hand om människorna omkring sig och lyfta stämningen i alla rum, oavsett var han befinner sig?

Dyk djupare ner i hans äventyr i norr genom att kolla in hans blogginlägg, som presenterar hans insatser under resan till Sverige och Finland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *