september 30, 2022 - Golf GameBook

Mästarna i Golf GameBook Open 2022 har korats!

Årets final i Golf GameBook Open spelades 16.9.2022 i Bro Hof Slott Golf Clubs fantastiska omgivning. 30 finalister anlände på plats, alla hade kvalificerat sig via de tre deltävlingar som ordnades under säsongen.

Vilket resultat som helst dög inte för att ta sig vidare till finalen. Det “sämsta” resultatet som gick vidare till final var 44 bogeypoäng. Precis som förra året krävdes det i stort sett att spelaren skulle spela säsongens bästa runda för att ta sig vidare till finalen.

Till skillnad från deltävlingarna, spelade alla finalister i samma serie. Spelformen var individuell poängbogey och 75% av spelhandicapet beaktades i tävlingsresultatet. Dessutom spelades specialtävlingar och det bästa scratch resultatet belönades även. Tack till Golf GameBook Opens partners som var med och gjorde touren möjlig och bidrog till att göra finaldagen oförglömlig.

På Bro Hof Slott Golf Club sågs tuffa resultat på finaldagen, inte helt oväntat av dessa fantastiska finalister. Resultaten hittar du även på evenemangssidan.

Tävlingen om detta års mästerskap var hård, men till slut var det Rasmus Lowén som tog hem första plats med resultatet -1. Stort grattis till vinsten och Golf GameBook Open 2022 mästerskapet! På andra plats kom Joel Zetterström och på tredje plats Andreas Eriksson. Den nya Golf GameBook Open mästaren 2022, Rasmus Lowén, spelade även det bästa scratch resultatet.

Dessutom spelades det specialtävlingar under dagen, vinnarna i dem är listade nedan:

  • Golf GameBook närmast flaggan – hål 11: Mats Román 8.15 meter
  • BMW närmast flaggan – hål 17: Antonio Abramo 2.15 meter
  • Golf GameBook längsta drive – hål 14: Joel Zetterström 245 meter

Efter en fantastisk tävlingsdag avslutades det hela med lunch och prisutdelning i Bro Hof Slott Golf Clubs fina miljö. Stort tack till alla finalister som var med och deltog. Vi önskar er lycka till i nästa års Golf GameBook Open!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *