År 2022 i siffror
År 2022 i siffror
januari 18, 2023 - Golf GameBook

År 2022 i siffror

År 2022 har blivit 2023 och det har verkligen inte saknats någon energi från det gångna året! 2022 var fullt av spel, evenemang och nöjen. Dessutom fick Golf GameBook-teamet en hel del nya förstärkningar. Men mest av allt var det ni, våra kära användare, som gjorde det här året oförglömligt!

Vi har sammanställt vad som hänt under det gångna året. Häng med!

Trots en försenad start på säsongen i de nordiska länderna efter en väldigt lång vinter, spelades det över 5 miljoner rundor med Golf GameBook runt om i världen. Vi fick också cirka 340 000 nya fantastiska användare under 2022. Det totala antalet registrerade användare är nu redan över 1,2 miljoner, och vi välkomnar varmt varje ny Golf GameBook-medlem till vårt community!

Det glädjer oss att se att Golf GameBook används mer och mer över hela världen för  varje år som går. Det finns just nu mer än 40 000 golfbanor tillgängliga i appen, varav 21 419 spelades förra året. Det finns alltså väldigt många olika banor att välja mellan! 

Vi uppdaterar ständigt banornas uppgifter i vår app, så om du märker att en golfbana saknas eller att uppgifterna om en golfbana är felaktiga, vänligen meddela oss om detta (support@golfgamebook.com) så gör vi de nödvändiga ändringarna så snart som möjligt. 

Hur skulle det ha sett ut ifall Golf GameBook var en golfspelare under 2022? 

Alla våra användare är olika, men det vi alla Golf GameBookers förenas av, är vårt gemensamma intresse för denna fantastiska sport. För vissa är golf bara en rolig söndagsaktivitet, för andra är det helt enkelt ett sätt att leva.

Visste du att det genomsnittliga handikappet för Golf GameBook användare är 17,6? Ligger det nära ditt eget handikapp? Dessutom är de genomsnittliga poängen för våra användare 97 slag. Handikapp säger dock inte mycket om personen bakom siffrorna, men det finns vissa delar av spelet som kan förutsägas utifrån dem.

Om Golf GameBook skulle ha varit en spelare med genomsnittlig HCP för sina användare, skulle den rankas i handikappgrupp 3. Denna grupp inkluderar användare som har ett handikapp på 11,5-18,4. År 2022 träffade spelarna i denna grupp i genomsnitt greenen 3-4 gånger under en runda. I det här fallet träffade de greenen på andra slaget under par 4 banor, och på andra eller tredje slaget under par 5:or. 

På en 18-hålsrunda hade de i genomsnitt 35-36 puttar, dvs. cirka 2 puttar per hål. 7-8 slag från teen hamnade på fairwayn och de hade 2-3 extra slag per runda på grund av pliktslag. 

Hur många fairway träffar under 2022
Hur många green träffar under 2022
Hur många pliktslag under 2022
Hur många puttar under 2022
De genomsnittliga poängen under 2022

Vad tror du, kommer Golf GameBook att flytta uppåt till nästa handikappgrupp något år? För att detta ska kunna ske måste vi se lite mer noggrannhet i tillvägagångssätten för att få bort några extra slag runt greenen från våra användare. Dessutom, om du planerar ditt spel väl kanske du har mindre antal slag förlorade i hinder och kanske blir av med onödiga pliktslag. Har du provat våra GPS-funktioner under dina rundor för att mäta avstånden och planera ditt spel bättre?

Men oavsett om du vill förbättra ditt spel eller bara ha roligt på banan, låt oss alla få ut det mesta av det nya året och ha det riktigt kul! 

Kommentarer inaktiverade.