Flera rundors spel snart tillgängligt
Flera rundors spel snart tillgängligt
mars 1, 2023 - Golf GameBook

Flera rundors spel snart tillgängligt i appen – Är du redo?

Som kanske en av de mest efterfrågade funktionerna av våra användare, kommer flera rundors spel snart att vara tillgängliga på Golf GameBook!

En lösning som ännu inte har skådats

Många minns säkert Golf GameBooks Online Game Manager, som gjorde det möjligt för alla användare att enkelt skapa större tävlingar via webbläsaren om de så önskade. Tyvärr var vi under 2021 tvungna att överge Online Game Manager eftersom det inte längre var tekniskt genomförbart att underhålla funktionen.

Därefter lanserade vi Tournament Manager, som är särskilt utformad för golfklubbar och som redan i år används av mer än 100 klubbar i Finland och Sverige. Golf GameBooks Tournament Manager väcker också allt större intresse världen över.

Det har dock funnits en tydlig lucka och ett behov mellan Golf GameBook och Tournament Manager som vi inte har kunnat uppfylla. Det finns många golfspelare, kompisgrupper och olika gemenskaper för vilka appen inte har varit ett tillräckligt verktyg för att genomföra större turneringar eller evenemang. Tournament Manager är återigen en alltför klumpig lösning för dessa och kräver en dator som stöd.

Vi har länge varit medvetna om behovet av att skapa/finna en lösning för flera rundors spel, men hittills har den största utmaningen varit tid och resurser. När man kombinerar Golf GameBook-appen, som redan är ett val för mer än en miljon golfspelare, med Tournament Manager, som har blivit mycket uppskattad av golfklubbarna, talar vi om en kombination som aldrig tidigare har skådats.

Att skapa tävlingar har aldrig varit så enkelt

Men att skapa en sådan funktion är inte en fråga om dagar, veckor eller till och med månader. Nu har vi äntligen nått den punkt där den går in i testfasen. Så det ser mycket lovande ut att våra användare äntligen kommer att kunna njuta av flera rundors spel när golfsäsongen snart börjar.

Flera rundors spel kommer endast att vara tillgängliga för Gold-medlemmar, men du kan naturligtvis lägga till gratis användare i spelen. 

Så vad kan flera rundors funktionen användas till? Vi ger några exempel:

  • En golf weekendresa. I framtiden behöver du inte längre manuellt lägga ihop resultaten från olika omgångar för att ta reda på vem som vann. Med flera rundors spel kommer resultaten automatiskt att länkas till samma resultattavla och du kommer alltid att se den totala ställningen för tävlingen.
  • Organisering av interna golfdagar. För professionella företagsevenemang är Tournament Manager ett absolut måste, eftersom alla uppgifter, registreringar, startlistor och annat kan hanteras via en enda tjänst. Å andra sidan kommer appen Golf GameBook nu att vara ett bekvämt sätt att organisera golfdagar inom till exempel företag eller lag. När ett evenemang väl har skapats kan alla som vill delta göra det via en länk som är lätt att dela.

Lägg därtill kommunikationsmöjligheterna i Golf GameBook och du har en golfapp som inte liknar någon annan på marknaden. Du kan till exempel med ett enda tryck skapa en chattgrupp bland dina medtävlare. Det betyder att du inte ens behöver ha telefonnumret till alla deltagare för att skapa en WhatsApp-grupp och att golfsamtalen förblir i sin naturliga miljö.

Vi kan tyvärr inte ge ett exakt datum för lanseringen än, men vi siktar på att ha funktionerna i alla användares fickor till våren!

Kommentarer inaktiverade.