maj 2, 2023 - Golf GameBook

Golf GameBook Open 2023 börjar snart!

Sveriges största golftour Golf GameBook Open inleds för tredje säsongen i maj. 

Golfsäsongen är här igen och så även Golf GameBook Open – Sveriges största golftour! Den här gången återkommer den för tredje säsongen med en ny twist. 

Först och främst, för att se till att vi kan fortsätta erbjuda den bästa möjliga användarupplevelsen för alla våra medlemmar, har vi i år gjort en del förändringar i vårt Gold-medlemskap. I samband med detta förnyas även Golf GameBook Open och i fortsättningen kommer det att vara det officiella mästerskapet för våra Gold-medlemmar, i vilket endast Gold-medlemmar kan delta. Oroa dig inte ifall du inte ännu är Gold-medlem, du kan enkelt uppgradera ditt medlemskap och delta i Golf GameBook Open även i år!

Golf GameBook Open är en golftour för vuxna i vilken det är superenkelt att delta! Du kan delta genom att spela en runda på vilken golfbana som helst i Sverige eller utomlands och registrera den som en handicaprunda i Golf GameBook-appen. Bjud alltså in alla dina golfälskande vänner, så kan du tävla både mot dina vänner och andra Golf GameBook användare! Låter det inte fantastiskt?

Deltävlingarna kommer att finnas i appen under Utmaningar-avsnittet och den första deltävlingen startar den 15 maj. Under varje deltävling har du har fyra veckor på dig att spela så många rundor du vill. Det bästa av allt är att du kan vinna fantastiska priser från våra sponsorer, både under deltävlingarna och under finalevenemanget!

För att göra touren rättvis för alla kommer det att finnas två klasser under varje deltävling. Players (handicap under 18,4) och Rookies (handicap 18,4 – 40). I varje deltävling kommer de fem bästa spelarna från vardera klass att kvala vidare till det slutliga finalevenemanget. Så oavsett om du är en erfaren golfspelare eller nybörjare är denna tour för dig!

Och vad är bättre än att avsluta touren med en final på Bro Hof Slott Golf Club i september? Där kommer vi att utse mästarna i Golf GameBook Open 2023, och du kan passa på att visa upp dina golffärdigheter för de andra spelarna. Läs de detaljerade reglerna och mer information i avsnittet ”Regler” och förbered dig redan nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *