Första deltväling
Första deltväling
maj 15, 2023 - Golf GameBook

Golf GameBook Opens första deltävling har startat!

Den första deltävlingen presenteras av BMW

Vilket är det säkraste vårtecknet att golfsäsongen har startat? Naturligtvis att Golf GameBook Opens första deltävling har startat! Resan mot Gold-medlemmarnas mästerskap har börjat. I skrivande stund har flera golfbanor öppnat för säsongen i Sverige, så det är alltså redan möjligt att delta i Golf GameBook Open runtom i Sverige. Vi hoppas vädret gynnar golfspelarna och att även resten av banorna öppnar under de närmaste veckorna. 

Den första deltävlingen spelas under tiden 15.5-11.6.2023. Även i år kommer de 5 bästa spelarna från vardera klass att gå vidare till finalen som spelas på fantastiska Bro Hof Slott Golf Club. Finalevenemanget är ett av årets bästa golftävlingar (i alla fall om du frågar oss!), så det lönar sig att delta och vara med och tävla om en finalplats! Läs mer om förra årets finalevenemang här. På förra årets tävlingssida hittar du förutom resultat även bilder från evenemanget.

Det är enkelt och gratis att delta

Som medlem av Golf GameBook Gold kan du enkelt delta i deltävlingen genom att spela en 18-håls handicaprond på vilken som helst bana som finns i Golf GameBook! Du kan spela hur många ronder du vill under deltävlingen – ditt bästa resultat gäller. Du kan delta i deltävlingen gratis under sektionen Utmaningar i appen. Alla deltävlingar i Golf GameBook Open består av två klasser: Players (hcp under 18.4) och Rookies (hcp 18.4–40). Från totalt tre deltävlingar går de 30 bästa spelarna vidare till finalen. I september gör finalisterna upp om vem som koras till årets Golf GameBook Open -mästare. Tilläggsinformation och noggrannare spelregler hittar du här.  

Den första deltävlingen av Golf GameBook Open presenteras av BMW

Vår partner BMW lottar bland alla deltagare i den första deltävlingen ut en upplevelse med BMW Winter Driving Experience i Östersund i januari 2024. Har du redan bekantat dig med BMW:s nya elbilar? Kolla in BMW:s modeller här – kanske hittar du en ny bästa vän att ta med till golfbanan.

Gå med i deltävlingen i Utmaningar sektionen i Golf GameBook -appen och bjud även in dina vänner att delta! Lycka till i tävlingen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *