juli 19, 2023 - Golf GameBook

Finnlines Golf Challenge

Golf GameBook och Finnlines har startat ett samarbete för att ge våra användare i Finland en fantastisk utmaning! Finnlines Golf Challenge pågår just nu och priserna är spektakulära. Har du redan gått med i utmaningen i Golf GameBook-appen?

Hur går jag med i utmaningen?

  1. Öppna Golf GameBook-appen och logga in med dina inloggningsuppgifter. 
  2. Klicka på fliken ”Utmaningar” i det nedre fältet i appen. 
  3. Skrolla och hitta utmaningen som heter ”Finnlines Golf Challenge”. 
  4. Klicka på ”Gå med i utmaningen”. 
  5. Voilà! Du är officiellt en del av Finnlines Golf Challenge!

Under den fyra veckor långa utmaningen uppmuntrar vi dig att spela på olika golfbanor och poängsätta dina rundor med Golf GameBook-appen. Alla deltagare som spelar minst en runda under utmaningen deltar i prisdragningen. Priserna inkluderar en tvåvägsresa med Finnlines (hytt för 2-4 personer) med havsutsikt på rutten Nådendal-Långnäs-Kapellskär (med en bilplats också). Dessutom får vinnaren av tvåvägsresan till Sverige 4 greenfee till Sparren Golfklubb.

Vinnaren av tvåvägsresan till Åland får 4 greenfee till Ålands Golfklubb. Finnlines erbjuder ett hållbart sätt att resa till havs. De har fått det officiella Sustainable Travel Finland-märket för sitt arbete för ett hållbart resande.

Sponsrat innehåll

I Golf GameBook-appen kan du skapa Bucket Lists för dina resmål. Nu skulle det vara perfekt att skapa en bucket list för de banor som du skulle vilja spela i Sverige. Kanske har du några favoriter i Stockholmsområdet som du skulle vilja spela utöver Sparren Golfklubb.

Visste du att Golf GameBook även erbjuder Guldmedlemsförmåner på många golfbanor i Sverige? Du hittar alla förmåner i appen, under ditt Guldmedlemskort. Vilket fantastiskt sätt att njuta av golf, och spara lite pengar med de fina förmånerna.

Golfare i Finland, vad väntar ni på? 

Gå med i Finnlines Golf Challenge idag!

Boka resan här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *