juli 11, 2022 - Golf GameBook

The Open är här!

The Open är här! Den 150:e The Open spelas för 30:e gången på Old Course i St Andrews. Vi på Golf GameBook kan inte vara mer stolta över att, för andra året i rad, samarbeta med The Open.

I över 160 år har världens bästa spelare ställts inför den obevekliga utmaningen i linksgolf under The Open, golfens ursprungliga och mest internationella mästerskap. Nu, 162 år och 149 Opens senare, står ”The Home of Golf” värd för det 150:e Open på Old Course i St Andrews, världens mest kända och prestigefyllda golfbana.

Under de senaste veckorna har alla Golf GameBook -användare kunnat delta i The 150th Open Point Challenge i vår app. The Open och Golf GameBook samarbetar för andra året i rad för att ge alla golfspelare och fans ett spännande sätt att delta och vara delaktiga i The Open. Det finns inga gränser för utmaningen och alla spelare från hela världen har kunnat delta. Detta är ett utmärkt exempel på hur man med hjälp av teknologi kan nå och aktivera spelare på ett globalt intressant sätt.

Målet med utmaningen är att samla så många bogeypoäng som möjligt inom en bestämd tidsram. Ronderna kan spelas på vilken officiell golfbana som helst i världen. Det finns alltså inga begränsningar eller skäl att inte delta. En lycklig vinnare kommer att vinna två biljetter till den 151:sta The Open som spelas på Royal Liverpool nästa år. Vinnaren lottas ut bland de som deltagit i utmaningen.

Om du inte redan har Golf GameBook appen kan du ladda ner den GRATIS från App Store eller Google Play.

Den pågående utmaningen avslutas på söndag den 17 juli, men oroa dig inte, en ny utmaning är på kommande i augusti. Om du har vår app i din ficka, kan du redan nu förbereda dig för den kommande utmaningen!!! Och för nya användare bör nämnas att, Golf GameBook appen är ett digitalt scorekort för golfspelare, och mycket mer. Appen håller reda på poäng du samlat ihop under din golfrunda. Du behöver alltså inte föra bok med papper och penna eller skicka in pappersscorekort i efterskott.

Om du inte redan har vår app, skaffa den nu. Den är helt gratis!

Kommentarer inaktiverade.