The Open utmaningen
The Open utmaningen
augusti 9, 2022 - Golf GameBook

Den andra The Open -utmaningen är igång!

En ny The Open -utmaning lanserades förra veckan och den här gången lottar vi bland alla som deltar ut ett presentkort värt 500 pund som kan användas i The Open Online Shop!

Vad handlar utmaningarna om?

Golf GameBook lanserade utmaningar i appen 2018 och sedan dess har de blivit mycket populära bland både användare och samarbetspartners.

Oavsett om det handlar om att samla in poäng genom greenträffar, fairwayträffar eller bogeypoäng, kryddar utmaningarna till spelet lite extra för GGB-användare. Det är naturligtvis gratis att delta i utmaningarna och de pågår vanligtvis i några veckor. Under utmaningen är det roligt att hålla ett öga på och följa med topplistan. Den uppdateras i realtid och gör att du enkelt kan se hur du ligger till i jämförelse med dina vänner eller andra Golf GameBook-användare som har deltagit i samma utmaning.

Varje utmaning har också ett pris, och vinnaren dras bland alla som deltagit i utmaningen. Vi förstår att det naturligtvis skulle vara trevligt att alltid belöna den som presterar bäst i en utmaning. Det skulle dock innebära att rundorna spelas hemma på soffan – särskilt då priset är till exempel en resa och två biljetter till nästa års The Open. Därför har vi beslutat att priset eller priserna alltid ska lottas ut bland alla deltagare.

Genom utmaningarna når våra annonspartners tusentals nya potentiella kunder

Golf GameBook -appen har över en miljon registrerade användare världen över. Golfspelare brukar resa mycket, äga flera bilar, vara goda kunder hos banker och försäkringsbolag, ha höga positioner eller vara beslutsfattare osv. På kort tid har utmaningarna blivit en av våra mest använda produkter för våra företagskunder. Och det är inte utan anledning. Utmaningarna gör det möjligt för våra partner att effektivt nå tusentals nya potentiella kunder.

Nyligen genererade vi nästan 17.000 nya leads för The Open genom deras senaste utmaning. När du går med i en utmaning framgår det mycket tydligt att organisatören av utmaningen har rätt att använda dina uppgifter i marknadsföringssyfte. Det står alltså inte finstilt och gömt någonstans bakom länken ”villkor”. 

Sedan den utmaningen har The Open kunnat vända sig direkt till dessa 17.000 golfspelare med olika marknadsföringsbudskap och erbjudit dem chansen att registrera sig gratis i One Club eller olika VIP-paket för nästa års The Open.

Om du har ett företag och är intresserad av de tjänster vi erbjuder kan du kontakta sales@golfgamebook.com så berättar vi gärna mer.

Kommentarer inaktiverade.